Real Sociedad - PSV | Donderdag 9 december | Eindstand: 3-0

Status
Je kunt niet meer reageren.

Kira

Aanvoerder
Zet Slot voor deze ploeg, zet Ten Hag voor deze selectie en PSV staat gewoon bovenaan in de eredivisie. Ben ik van overtuigd.
Betwijfel ik of Slot en/of Ten Hag het beter zouden doen. Zo een Ten Hag doet het goed tegen sterkere tegenstander maar ook zijn ploeg laat genoeg steken vallen (waarbij hij over een budget beschikt wat wel enorm is). Die zou ook gewoon tegen problemen aanlopen bij PSV. Alle complimenten voor Ten Hag maar ik ben persoonlijk niet overtuigd dat hij een wonderdokter is. Slot moet ik eerst nog maar eens zien over een langere periode. Het eerste halfjaar is, voor Feyenoord begrippen, toch top te noemen. Maar dat is geen garantie.

Waarbij ze waarschijnlijk gewoon veel vaker met Pröpper zullen spelen en met Teze en met Obispo. Ook daar ben ik van overtuigd.
Waarom?
Omdat het gaat om het bouwen van een team en niet enkel om wat goede spelers op te stellen. Wat een zooitje nu.
Zowel Obispo als Teze vind ik opbouwend vele malen slechter dan Ramalho/Boscagli. Teze was vandaag als rechtsback weer ondermaats. Die vind ik momenteel erg wisselvallig.

Obispo zie ik nog wel opgesteld staan voor Boscagli door een andere trainer (die verdedigend meer stabiliteit wil). Maar Teze vind ik, met alle respect, gewoon matig presteren. Ik heb zeker vertrouwen in hem dat hij nog stappen gaat maken. Maar ik heb nu niet het gevoel dat hij problemen oplost.

Propper. Tja, ik vond zijn vorige periode bij PSV geweldig. Maar laat hem nu eerst maar eens zien dat hij dit niveau aankan. Ook gezien de vele blessures vraag ik me af of hij onder een andere coach wel een steunpilaar was geweest.
(Overigens gaat het bij PSV al jaaaaaren mis op de positie van rechter verdedigende middenvelder. Dat concept kan écht niet meer. Prehistorie-filosofie. Dat kan eigenlijk alleen nog maar met drie verdedigers. Of je moet twee Sangarés hebben. Guti: mijn hemel, dan kan je beter Rosario terugkopen.)
Guti is idd een noodoplossing omdat van Ginkel en Propper niet presteren. Maar ik vind hem de afgelopen 4 wedstrijden gewoon goed spelen (bovenverwachting). Vandaag was hij zeker een stuk minder (met als dieptepunt de actie voor de goal). Maar het hele team was ondermaats. Guti probeerde nog voor de bal te vechten en iets te creëren aanvallend. Wat niet lukte maar voorin was het ookwel erg statisch.

Geen idee of hij nu terugvalt naar de Guti voor deze periode of zich nog herpakt. Wel mag er een middevelder bij komen deze winter.
 

robpsv11

Grammatifaler
Ik vind Slot persoonlijk een betere trainer dan Ten Hag. En dan kijk ik puur naar wat iemand met bepaald materiaal presteert. Hij krijgt dit Feyenoord aan de praat en was met AZ onderweg naar een landstitel. Ten Hag weet van een grote groep een goed team te maken, maar qua kwaliteit heeft die helemaal niets te klagen. Hij is vast een goede people manager, maar vind hem vaak genoeg rare keuzes maken. Jammer genoeg zijn er soms mensen geweest die hem hebben gewezen op het halstarrig vasthouden aan Labyad in de spits of bepaalde systemen die in zijn eerste jaar niet werkte.
 
  • Leuk
Reactions: IPF

PvdH

Supporter
Het gaat mij er meer over dat als je in deze poule niet door kan gaan je niks te zoekenhebt in de CL. Leuk evt volgend jaar 2e CL ticket maar als je zo presteert gaat t m niet worden.
Net zo veel in CL te zoeken als jij op dit forum.
Alsof wij niet weten dat het een wan prestatie was en jou daar voor nodig hebben.

Edit: moet bovenstaande toch nuanceren, jij mag ook wat vinden van de prestatie van PSV vanavond, maar graag constructief zoals je in andere posts eerder wel hebt gedaan, graag zelfs.
Maar zoals gezegd, ik zit niet te wachten op posts in de trend van wat is mijn club goed en wat waren jullie slecht na zo een k.t wedstrijd
 
Laatst bewerkt:

PvdH

Supporter
Financieel gaan we echt niet meer aanhaken. Zet het gewoon uit je hoofd. Die acceptatie is er bij mij al veel langer..

Ik vind wel dat we Feyenoord in ieder geval (of alle andere clubs behalve ajax) voor moeten blijven.. ook qua budget..
Je blijft gefixeerd op het budget maar met wat in huidige selectie is gestoken zou je het een stuk beter moeten doen ook vanavond.
Heb je de aanvallen gezien vanavond, de voorzetten?
Hoe is dat mogelijk met het geïnvesteerde geld?
 

PvdH

Supporter
Ik raak de verbondenheid met PSV kwijt. Het is voor mij een onherkenbare club geworden . weet niet of het aan Corona ligt, deze trainer of steeds weer een ander elftal wat opgesteld word. Zooitje van huurspelers en spelers die PSV al jaren probeert te slijten en die het nu moeten doen terwijl er talent uit de jeugd klaar staat en geen kans krijgt. Spelers in het veld die puur hun geld staan te verdienen en verder geen enkele binding hebben, het straalt er zo van af . Benieuwd of andere dit herkennen …
Zie ik niet. Ik zie het probleem meer in de staf waardoor de herkenbaarheid verminderd, niet in de spelers.
Namen van buitenlandse spelers als Nilis, Romario, Guardado, Gomez, enz. zie ik graag op het veld, buitenlander of niet.
En ja, als we weer een van Aerle in het elftal krijgen, graag, maar dat zie ik de huidige tijd niet zo snel gebeuren, prijs mezelf gelukkig met Gakpo.
Overigens moeten er voor een aantal huidige brandhout spelers in de selectie toch betere Nederlandse alternatieven zijn?
 
  • Leuk
Reactions: IPF

Tegengas

Basisspeler
Men moet zich niet zo aanstellen als een supporter van de rivaal hetzelfde zegt als de gemiddelde PSVer. We zeggen hetzelfde, naar omdat het de "vijand" is worden we boos. Schei uit.
Dankjewel. Volgens velen hier mag ik na een nederlaag niet reageren voor eenpaar dagen want slechte timing.
Zit hier al een paar jaar en zowel bij winst als verlies ben ik er. Snap dat de tagliafico avater als eenrode lap werkt voor bijv Luc de Jong want die is altijd negatief als ik iets zeg.
Als ik pestgedrag zou vertonen had ik wel een terechte ban gehad inmiddels.
Hoop nog steeds dat jullie 2e worden dit jaar want op papier maken jullie na Ajax de meeste kans in de CL moxhten we wel het 2e ticket krijgen.
Ben het dus ook niet eens met oa Mentos omde conf. League te laten Lopen want als je die wint pak je wel veel coëfficiënten punten waardoor je wellicht weer eens in pot 2 start.
Bovendien het is ook wel weer een cool idee om de eerste club te zijn die deze cup pakt en dankuncje ons Ajacieden weer plagen dat je de laatste NL club bent met een Europese prijs.
 

Tegengas

Basisspeler
Ik vond persoonlijk meer het 'Ajax gedeelte' erbij niet heel chill. Dan komt het over als 'kijk ons Ajax eens goed zijn en jullie zijn zo slecht'. Zeggen dat PSV een ruk pot heeft gespeeld dat mag en kan elke Ajaxcied/PSV'er zeggen.

Maar goed Tegengas gaf ook aan dat zijn intentie niet was om zout in de wonden te strooien. En ik vind ze (edit: de ajaxcieden) een prima toevoeging. Dus vat mijn mening niet op als iets beledigend. Gewoon een lichte irritatie na een zure wedstrijd :p
Jup was niet handig. Excuses voor degene die zich beledigd voelde.
Edit: denk dat dit komt omdat ik meer de Ajax gerelateerde topics lees.
 
Laatst bewerkt:

PerfectPSV

Aanvoerder
Na deze wedstrijd kun je nogmaals concluderen dat PSV een heel leuk ploegje heeft. Als alles mee zit en er geen druk op zit.
Zodra je ook maar enige vorm van druk krijgt, in de vorm van een belangrijke wedstrijd of in de vorm van een tegenstander die ons onder druk zet, dan stort het in. Het lijkt wel alsof we lamgeslagen worden als het ergens om gaat. In plaats van 10% extra krijg je 10% minder, en dat lijkt bij ons structureel te zijn.

Het vervelende daarvan is dat je op die manier nooit prijzen gaat pakken..

Ik maak me overigens ook enorm zorgen over Madueke..
 

Royhaarsteeg

Supporter
Hoezo mogen alleen PSVers een mening hebben over deze wanprestatie van de club, trainer en zijn spelers? Iedereen die hier over voetbal praat, mag ook PSV terecht een virtuele mep verkopen en Ajax een grote pluim geven. Ook Tegengas of Brainz of andere Ajacieden mogen hier gewoon zeggen dat dit beschamend is. Ze hoeven niet ons alleen maar succes te wensen maar voor de rest hun mond houden als we hebben verloren. Liever een faire discussies dan de struisvogel politiek op een forum!
Mee eens. Echter voel ik me aangesproken terwijl ik juist Ajax credits geef voor hun prestatie. Dan komen zulke opmerkingen na weer een teleurstelling aan en dan ben ik een dagje geïrriteerd
 
  • Leuk
Reactions: IPF

Tegengas

Basisspeler
Feyenoord gaat het qua budget echt beter doen als PSV de komende jaren.
Investeerders en achterban zien echt meer in een landelijke topclub als een provinciale vereniging.
Gast mij wordt hier al dingen verweten maar jij bent echt uit om te trollen. Ga maar weer lekker terug naar waar je vandaan komt.
 

ontleder

Basisspeler
Je blijft gefixeerd op het budget maar met wat in de huidige selectie is gestoken zou je het een stuk beter moeten doen vanavond.
Heb je de aanvallen gezien vanavond, de voorzetten?
Hoe is dat mogelijk met hete geld?
Het gaat niet altijd over het heel veel geld wel hoe je dit besteed en daar loopt het nu al enkele jaren grondig mis .
Aankopen (dure) welke slechts modale meelopers zijn en geen echte waarde geven.
Bij gebrek aan..... alles dan maar in handen leggen van een trainer ??? en er dan ook nog hoog mee oplopen.
 

Blokkie97

Routinier
Jup was niet handig. Excuses voor degene die zich beledigd voelde.
Edit: denk dat dit komt omdat ik meer de Ajax gerelateerde topics lees.
Het overgrote deel zijn ook geen kinderen hier, dus ik denk dat een beetje plagen helemaal niet verkeerd is😉

Maar de prestaties van Ajax en PSV kan je niet met elkaar vergelijken, omdat je in de EL gewoon andere tegenstanders tegenkomt (veel defensiever) en de lading er om heen ook niet heel speciaal is. Althans, zo voel ik het.

Dat zegt niet dat Ajax het niet goed gedaan heeft. Maar er komt iets anders bij kijken. PSV heeft 6 wedstrijden gespeeld waar de tegenstander met de rug tegen de muur stond. Je ziet bijvoorbeeld dat PSV, Ajax en Feyenoord het daar in de eredivisie ook moeilijk mee hebben.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan