Binnenlandse Politiek

FvD-Kamerlid Van Meijeren spreekt over bezetten Tweede Kamer - https://nos.nl/l/2452300

Doe iedereen een lol en doek FvD op.
Iedereen? Staan nog op enkele zetels. Alleen opdoeken als je echt 100% zeker van de zaak bent. En dan nog zal het uitgemolken worden als een politiek proces wat volgens hen juist aantoont dat ze op de juiste weg zitten en het kartel bang is.

Kortom, wat men ook besluit te doen, het zal altijd negatieve bijeffecten hebben.
 
Volgens de wet strafbaar dit. Probleem is dat fvd een eventuele strafzaak weer publicitair gaat uitbuiten. Buiten dat blijven het vooral woorden. Fvd is tanende dus even weer aandacht..


En ondertussen blijft de PVV het maar steeds beter doen in de peilingen. Het is echt net de kracht van extreem rechts hoor, het is de zwakte van de huidige coalitie.
 
En ondertussen blijft de PVV het maar steeds beter doen in de peilingen. Het is echt net de kracht van extreem rechts hoor, het is de zwakte van de huidige coalitie.
Klopt. Michael Reiziger was een waardeloze back maar omdat de rest van het team top was wonnen ze de CL en valt Reiziger niet op. Zolang Rutte blijft liegen en bedriegen en de zorg enz onbetaalbaar is en nog onbetaalbaarder wordt vallen spelers als Wilders op.
 
Klopt. Michael Reiziger was een waardeloze back maar omdat de rest van het team top was wonnen ze de CL en valt Reiziger niet op. Zolang Rutte blijft liegen en bedriegen en de zorg enz onbetaalbaar is
Dat praat het oproepen tot geweld van fvd natuurlijk niet goed..
 
Dus roep je op tot geweld. Logisch
Na jah, Ralf Edström maakt wel een goed punt. Als overheid hoor je achter de burger staan, niet er tegenover. Neem bijvoorbeeld dat toeslagen affaire, dat zorgt erover dat burgers minder vertrouwen hebben in de overheid. En die gaan de stemmen op partijen die ook geen vertrouwen hebben zoals de FvD. Er zullen minder mensen op zulke partijen stemmen als de overheid wel te vertrouwen is.
 
Politicus zijn is overal in de wereld wel een goed baantje, goed betaald en je word er niet moe van. Maar politici in NL zijn is wel het beste, je kan alles flikken, fouten maken, mensen naaien hoe je wilt en men pikt het allemaal. Terwijl het Nederlands volk zo hoog aangeschreven staat in de wereld qua intelligentie, maar voor jezelf opkomen staan ze gewoon onderaan de lijst in de wereld. Extreem bizar contrast gewoon, terwijl 'de Nederlander' zo trots is op zijn grote bek en directe manier van communiceren, maar wat heb je er aan als je alleen klaagt bij de koffieautomaat of op een forum :rolleyes: In ELK ander land zou rutten met een pantservoertuig van huis > DH moeten gaan, laat staan op een fiets fluitend.
 
Terug
Bovenaan Onderaan