Rapsel

Jeugdspeler
Welkom bij het crisisteam! Wij PSV'ers weten heel goed hoe het voelt en willen je met alle liefde rondleiden.

We hebben verschillende modules die we hier behandelen, zoals:

- Waarom de f*ck wisselt de trainer zo laat of niet?
- Overduidelijke strategische overwegingen die de trainer niet ziet (of niet wilt zien?)
- Hoe ga je om met de realisatie dat het zo slecht nog niet was onder de vorige trainer?
- Is een speler die de hemel in is geprezen niks meer waard nu deze een matige periode kent?
- Is het plaatsen van onervaren clubiconen op cruciale posities een verstandige keuze?

En uiteraard onze meest populaire cursus:

''Omgaan met teleurstellingen''

Deze cursus is ook door Ajacieden te volgen. Vraag Rednas voor meer informatie.
Nou, bedankt voor de eerste voetbalgerelateerde glimlach vandaag. Ongelooflijk toch hoe je als vent van 42 jaar toch nog altijd zo chagerijnig kan worden van 11 volwassen mannen in korte broekjes die achter een balletje aanrennen.
 

el berber

Jeugdspeler
Hier hebben we ook een negeer lijst. Zelf nog nooit gebruikt maar ik kan het nauwelijks een issue noemen als men er gebruik van maakt.
Dat mannetje heeft net gigantisch op zijn klote gehad. Ik zie er dan totaal geen kwaad in dat hij vlak daarna op het blokkeer knopje drukt.
Zijn manier van verwerken op een emotioneel moment. Ook niet mijn stijl maar hij doet er niemand kwaad mee.

De grap zelf mag, daar gaat het me niet om maar ik snap de ontzettend grappige humor in de grap misschien niet zo goed en dat kan aan mij liggen. Hij is oke maar niet hilarisch.
Gelukkig hebben we allemaal een andere humor. Ik vond hem heel goed gevonden en kan er echt om lachen. Dat iemand anders dat niet heeft geeft natuurlijk niet. Smaken verschillen gelukkig.
 

Penalty

Internationale Legende
Zo, wat gaat het overgebleven publiek tekeer.

Wat is er toch gebeurd met het heroïsche 'bloed zweet en tranen' dat ze voor elke wedstrijd zingen met z'n allen.
Ze zweten bloed en ze huilen zweet. ;)
Een hele schaal vol. :geek:

Met bloed, zweet en tranen
Zei ik, "Rot hier nu maar op!"
Met bloed, zweet en tranen
Zei ik, "Vrienden, dag vrienden"
"De koek is op"

En ze rennen zonder koek het stadion uit. :bye:
Ze hebben flinke billenkoek gehad. :D
 
Laatst bewerkt:

Phillip Cocu

Bondscoach
Nee, negeren is juist niet verwerken. Lees het, reageer er niet op, laat het gaan, sterker nog keer je andere account toe.
Zo klinkt het zwaar?

Hij probeert het van zich af te reageren door die persoon direct te blokken. Geen beste manier, maar ik denk wel dat het een vorm van verwerken is. Het menneke is pissed, niks aan de hand.
Ik vind negeren zelf een beetje zwak, maar dat is mijn mening. Het staat een ieder vrij het te gebruiken, maar ik zelf gebruik het alleen als iemand mij pertinent lastig valt of expres uitzinnig grove dingen naar mij roept en er geen andere manier is om van deze uitlatingen af te komen op een platform. Over de kwaliteit van het grapje kun je twisten. Ik vond hem wel grappig, al was het maar omdat ik het op de hak nemen van dat bijbelteksten dumpen bij elke scheet die je op social media laat zelf dus tenenkrommend vind. Ik vind het ontzettend pretentieus. Er is geen god die deze wedstrijd of jouw prestaties gaat zegenen. Het resultaat hangt puur af van hoe goed jijzelf en je team zijn en een beetje geluk of pech. Gewoon beter je best doen volgende keer dus, en er wat minder op vertrouwen/hopen dat de god waar jij toevallig in gelooft er wel voor zal zorgen dat het goed gaat komen. Het straalt ook altijd zo raar af op supporters, die zien namelijk ''ok, je hebt een pretentieuze bijbeltekst geplaatst en vervolgens alsnog een wanprestatie geleverd. Waar doe je het dan voor?'' Het staat een ieder vrij ergens in te geloven, en als je daar steun/inspiratie uit haalt voor je wedstrijd, ook prima. Maar ga dan lekker vooraf even zelf bidden of zo. Je hebt er niks aan om dat op social media te gooien voor je duizenden volgers, waarvan een groot deel geeneens religieus is.
Ach, ik vind het ook geen top zet, ik heb niet zo iets van foei wat doet hij nu.
Effe gefrustreerd op het blokkeer knopje gedrukt.
Ook niet mijn ding maar al wil hij het evangelie op Twitter verkondigen of iedere week een stukje voorlezen.
Van mij mag hij want ik zal hem toch niet volgen.
Iets met leven en laten leven? Of er om lachen in het geval van de 1-6 grap ;)

Begrijp me trouwens ook niet verkeerd want ik vond de grap ook grappig, maar niet hilarisch of zo.
Of er een god is daar valt blijkbaar over te twisten in het religie topic.
 
Laatst bewerkt:

Mohr

Aanvoerder
Nee, negeren is juist niet verwerken. Lees het, reageer er niet op, laat het gaan, sterker nog keer je andere account toe.
Op zich mee eens maar in dit geval.... Je moet niet vergeten dat het een medium waar iedereen hem kan bereiken en hij dit soort grappige berichtjes bij de duizenden krijgt. Dan wordt negeren of discussiëren wat vermoeiend zeg maar.
 

Der Jaufe

Internationale Legende
Op zich mee eens maar in dit geval.... Je moet niet vergeten dat het een medium waar iedereen hem kan bereiken en hij dit soort grappige berichtjes bij de duizenden krijgt. Dan wordt negeren of discussiëren wat vermoeiend zeg maar.
Na een dergelijke oorwassing ff niet je socials checken lijkt mij minder energie kosten dan wel kijken en iedereen de moeder blokken.
En als ie geen vervelende reacties wil, maak je tweet aan met dat alleen je eigen volgers kunnen reageren, t is allemaal niet zo moeilijk.
 

Mentos

Winnaar Leukste niet-PSV'er 2021
Pffffffff :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:


Misschien moeten we aankomend weekend allemaal een rouwband met drie kruizen dragen, meezingen met Three Little Birds voor de wedstrijd en in de 16e minuut een massaal applaus om de slachtoffers van deze afgang te herdenken. Mijn god zeg, wat een sneu artikel
Dat jullie nou aan teleurstellingen gewend zijn... Wij Ajacieden kennen dit gevoel helemaal niet meer, dus ik ben heel blij dat ik nu weet wat ik met mijn gevoelens aan moet.
 
Bovenaan Onderaan