Ozymandias

Routinier
Omdat het me stoort dat mensen echt te dom zijn of gewoon niet willen/kunnen begrijpen dat een 'ander concept' gewoon anders is, en ook de enige is die er is, dat men er maar niet aan kan wennen, het niet wil accepteren of het gewoon niet kan handelen. Maar wel met smart zit te wachten tot er iets gebeurt daar om er op te reageren al volgen ze het niet en pakken ze maar 1 zin er uit. Ik blijf fan, ik blijf het geweldig vinden, vrije woord wat lekker direct en grof is, hate it or love it maar entertainment gehalte wat VI heeft komen alle overige programma's bij elkaar opgeteld niet eens van in de buurt :lmao: Nu gaan jullie typen bullshit, ik typ maar 1 woord en de discussie is eigenlijk meteen klaar -onvoorspelbaarheid-

Mannen onderling, kroegrpaat, sterke verhalen, sexistische en vunzige dingen, racisme en kleineren, wie dat hier niet kent of heeft gekend heeft echt een saai en te net kut leventje gehad sorry :lmao: Ik ben blij met hun op tv en mensen in mijn prive en werk omgeving die ook zo zijn, die kunnen geven en nemen zonder bullshit er omheen. Ik heb vanmorgen nog 3 turken enkeltje Ter Apel gewenst, een marokkaan zei dat die ging bidden dat er in januari niet nog meer kut kroaten als mij hier heen komen, een vrouwelijke collega vertelt dat haar nieuwe broek mij gewoon dwingt om grensoverschijnende grappen te maken etc. En guess wat, iedereen lacht neemt en geeft.. Kan je dat niet aan dan pas je niet in ons prive/werkcultuur en moet je echt wat anders zoeken en is dat jou probleem en niet die van ons 150/200 man. Zo simpel kan het zijn in jip en janneke taal. Lang leven de mensen die niet de bullshit trends volgen en overgevoellig zijn met alle onzin (Y)
Ok prima als dat jouw mening is toch en die is volgens mij al lang bekend…dan nog snap ik niet dat het jou zo stoort dat andere mensen geen fan van het programma kunnen worden of dingen die worden gezegd niet OK vinden…ik begrijp niet dat jullie (jij als fan en sommige anderen hier als niet-fan) na zoooo een lange tijd nog steeds niet van elkaar accepteren dat jullie meningen hierover toch nooit gaan veranderen…of zeg ik nu iets heel geks…?
 

Derksen

Aanvoerder
Ok prima als dat jouw mening is toch en die is volgens mij al lang bekend…dan nog snap ik niet dat het jou zo stoort dat andere mensen geen fan van het programma kunnen worden of dingen die worden gezegd niet OK vinden…ik begrijp niet dat jullie (jij als fan en sommige anderen hier als niet fan) na zoooo een lange tijd nog steeds niet van elkaar accepteren dat jullie meningen hierover toch nooit gaan veranderen…of zeg ik nu iets heel geks…?

Ik ga nooit veranderen op dit punt, en zal doorgaan tot alle gekkies bekeerd zijn the big picture zien :lmao: neem nou wielrennen, al doet wielrenner X morgen iets wat geen een wielrenner in afgelopen 500 jaar geflikt heeft en heel de wereld er over praat, zal het mij echt 0.000% boeien, laat staan dat ik dan naar het wielrennerstopic ga om er ook over praten. Of een krantenkop er over ga lezen, want wielrennen is de Gaarste sport die er is, ik bewonder mensen die er naar kunnen kijken en lach ze netzo hard uit ook maar je hoort mij niet verder. Iets met controle en discipline :cool::lmao:
 

J.B.

Grootste PSV-kenner 2022
Omdat het me stoort dat mensen echt te dom zijn of gewoon niet willen/kunnen begrijpen dat een 'ander concept' gewoon anders is, en ook de enige is die er is, dat men er maar niet aan kan wennen, het niet wil accepteren of het gewoon niet kan handelen.(Y)
Ik geloof niet dat vi en intelligentie hand in hand gaan. Over het algemeen is het toch een bepaald slag volk wat er naar kijkt. Met alle respect..
 

Derksen

Aanvoerder
Ik geloof niet dat vi en intelligentie hand in hand gaan. Over het algemeen is het toch een bepaald slag volk wat er naar kijkt. Met alle respect..

Mensen met een ruggengraat, die zich niet aanstellen en met alle bullshit hypes en trends meegaan, mensen die vermaakt willen worden en soms verrast/geschockeerd willen worden. Daar zitten dus genoeg tokkies en geschoolde advocaten tussen als publiek, iets met dikke kijkcijfers enzo..

'oh jeee hij zei het woordje kut op tv, mamma help'
:cry::sick:
 

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
Kun je als amateur psycholoog uitleggen waarom je van iemand die van zichzelf zegt dat je hem en dit programma niet al te serieus moet nemen elke uitspraak op een weegschaaltje legt en op dit forum 20 pagina’s volschrijft om uit te analyseren of dit ok is of niet? N.b deze vraag is niet voor jou persoonlijk bedoeld maar voor iedereen die zich stoort aan de uitspraken van Derksen.
Hele goede vraag, die ik me echt aantrek. Ik vind het echt moeilijk om er antwoord op te geven. Het is natuurlijk makkelijk om te negeren , wat kan mij uiteindelijk die hele Derksen schelen. Ik negeer zo veel, en ik word er ook steeds beter in.

Ik heb er over nagedacht, en uiteindelijk moet mijn antwoord zijn dat ik juist in de kwetsbaarheid van Derksen - zijn angst, zijn nostalgie (Cruijff), een tijdsbeeld dat is verdwenen, een gevoel van sterfelijkheid, een behoefte aan een heldere en herkenbare wereld (waar je gewoon mannen en vrouwen hebt) - ook mezelf herken. Ik ben een stuk jonger dan Derksen, maar ik herken het wel: vrije jongens, wijven pakken, geen zwarte mannen met rare hoeden (Memphis) bij Oranje - maar gewoon Sjaakie en Wimpie. Een groot deel van mij denkt hetzelfde. De wereld is zo veel complexer geworden... Ik herken dat. Maar ik denk ook dat we niet terug kunnen, en Derksen denkt daar volgens mij anders over. Dat irriteert me, omdat ik denk dat zijn uitspraken mensen pijn doet. Waarom zou je dat willen? Maar de irritatie is voor een groot deel herkenning - ik kan dat niet ontkennen.
 

Derksen

Aanvoerder
Dat irriteert me, omdat ik denk dat zijn uitspraken mensen pijn doet. Waarom zou je dat willen? Maar de irritatie is voor een groot deel herkenning - ik kan dat niet ontkennen.
Pijn is iets persoonlijks, onmogelijk om iedereen te beschermen of te pijnigen tegelijk. Dus ik doe ook absoluut geen moeite om een paar te beschermen nee.

Verder ben ik niet bepaald ouderwets of alleen van de oude stempel, verandering is prima en vaak nodig ook, maar met geforceerde of uit de duim gezogen bullshit waar veel mensen in trappen of aan mee doen hebben Derksen1 en 2 enorm veel schijt aan. Natuurlijke evolutie of verandering is prima, trends en forceren nee.

Mensen die op een zaterdag Sinterklaas spelen met alles op en aan en dag er na het afkraken dat racisme is lach ik kei hard uit ja, waar men in deze nieuwe en gevoellige wereld wilt dat je ook aan de gevoelens van zulke idioten denkt die met elke wind mee buigen constant uhu 😂

Ik omschrijf mezelf als ouderwets hard en nuchter met genoeg moderne gewoontes ook, alleen sommige dingen of gewoontes hebben tijd nodig, maar sommige gekkies anno 2022 willen verandering zien direct, good luck want stuggere lullen als de Derksen's doen daar zeker niet aan mee.

Als de 3 enige mensen met een X in hun paspoort morgen eisen dat ze eigen wc willen op Utrecht Centraal, ja sorry ik lach ze uit en ben er tegen, jullie hier de keurige burgers gaan natuurlijk typen dat ook die 3 hun rechten hebben blablabla en dat het moet komen. Al gaan ze met z'n 3en in een heel jaar hooguit 5x die wc gebruiken, nog zal men netjes en lievvv zijn dat ze het verdienen, in mijn wereld krijgen ze te horen plas in je X-broek, kies een wc of hou je muil
 
Laatst bewerkt:

Der Jaufe

Forum Hall of Fame Inductee
Mensen die op een zaterdag Sinterklaas spelen met alles op en aan en dag er na het afkraken dat racisme is lach ik kei hard uit ja, waar men in deze nieuwe en gevoellige wereld wilt dat je ook aan de gevoelens van zulke idioten denkt die met elke wind mee buigen constant uhu 😂
Dus Johan mag wel van mening veranderen over Baudet maar een ander niet over hoe die tegen het vieren van Sinterklaas aankijkt.
Dude, heb je niet door hoe dubbel dit is?
 

Derksen

Aanvoerder
Dus Johan mag wel van mening veranderen over Baudet maar een ander niet over hoe die tegen het vieren van Sinterklaas aankijkt.
Dude, heb je niet door hoe dubbel dit is?

Totaal niet dubbel, Johan heeft in Baudet's goede tijden voor hem gekozen, veel mensen zagen hem groeien en beter worden als politicus. Dr na kreeg die kortsluiting in zijn kop en ging het van top naar geestelijk beperkt in no-time wat gewoon onwerkelijk is/was.

Dat Johan en 90% van de mensen uit Baudet's goede jaren afhaken is dus pure logica na alles als je hem zag afglijden. Maar mensen die in 1 nacht bekeren of zich laten bekeren omdat iemand anders iets vind en je dan een meeloper bent neem ik niet serieus, zulke mensen moet je kei hard uitlachen en belachelijk maken gewoon ja.

Er is een gigantische groep mensen die kickt op jammeren klagen en janken, die plannen nu al wat ze in november gaan haten en over bitchen, dat is pas knap dat ze dus in toekomst kunnen kijken ook, maar men vind dat je ook zulke mensen serieus moet nemen want ja gevoellig.. 🙈
 

Phillip Cocu

Bondscoach
Hele goede vraag, die ik me echt aantrek. Ik vind het echt moeilijk om er antwoord op te geven. Het is natuurlijk makkelijk om te negeren , wat kan mij uiteindelijk die hele Derksen schelen. Ik negeer zo veel, en ik word er ook steeds beter in.

Ik heb er over nagedacht, en uiteindelijk moet mijn antwoord zijn dat ik juist in de kwetsbaarheid van Derksen - zijn angst, zijn nostalgie (Cruijff), een tijdsbeeld dat is verdwenen, een gevoel van sterfelijkheid, een behoefte aan een heldere en herkenbare wereld (waar je gewoon mannen en vrouwen hebt) - ook mezelf herken. Ik ben een stuk jonger dan Derksen, maar ik herken het wel: vrije jongens, wijven pakken, geen zwarte mannen met rare hoeden (Memphis) bij Oranje - maar gewoon Sjaakie en Wimpie. Een groot deel van mij denkt hetzelfde. De wereld is zo veel complexer geworden... Ik herken dat. Maar ik denk ook dat we niet terug kunnen, en Derksen denkt daar volgens mij anders over. Dat irriteert me, omdat ik denk dat zijn uitspraken mensen pijn doet. Waarom zou je dat willen? Maar de irritatie is voor een groot deel herkenning - ik kan dat niet ontkennen.
Ja er zijn dingen veranderd, de wereld is complexer geworden maar er is vaak nog steeds meer vroeger dan nu als je naar de natuur en oude dingen kijkt.
Ik hoop dat racisme en de vervelende andere oude dingen verdwijnen maar nostalgie en Cruyff zijn niet verdwenen.
De programmas, cultuur, tradities, van Omroep Brabant tot Radio NL of de top 2000, sport, politieke keuzes, driften en domme uitspraken buiten de tv om zijn er ook nog steeds.
Er zijn alleen dingen bij gekomen. Naast een Kees zijn er ook andere namen bij gekomen.
 

J.B.

Grootste PSV-kenner 2022
Dus Johan mag wel van mening veranderen over Baudet maar een ander niet over hoe die tegen het vieren van Sinterklaas aankijkt.
Dude, heb je niet door hoe dubbel dit is?
Laten we de mening van het vi spul nou ook niet te belangrijk maken.
 

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
Pijn is iets persoonlijks, onmogelijk om iedereen te beschermen of te pijnigen tegelijk. Dus ik doe ook absoluut geen moeite om een paar te beschermen nee.

Verder ben ik niet bepaald ouderwets of alleen van de oude stempel, verandering is prima en vaak nodig ook, maar met geforceerde of uit de duim gezogen bullshit waar veel mensen in trappen of aan mee doen hebben Derksen1 en 2 enorm veel schijt aan. Natuurlijke evolutie of verandering is prima, trends en forceren nee.

Mensen die op een zaterdag Sinterklaas spelen met alles op en aan en dag er na het afkraken dat racisme is lach ik kei hard uit ja, waar men in deze nieuwe en gevoellige wereld wilt dat je ook aan de gevoelens van zulke idioten denkt die met elke wind mee buigen constant uhu 😂

Ik omschrijf mezelf als ouderwets hard en nuchter met genoeg moderne gewoontes ook, alleen sommige dingen of gewoontes hebben tijd nodig, maar sommige gekkies anno 2022 willen verandering zien direct, good luck want stuggere lullen als de Derksen's doen daar zeker niet aan mee.

Als de 3 enige mensen met een X in hun paspoort morgen eisen dat ze eigen wc willen op Utrecht Centraal, ja sorry ik lach ze uit en ben er tegen, jullie hier de keurige burgers gaan natuurlijk typen dat ook die 3 hun rechten hebben blablabla en dat het moet komen. Al gaan ze met z'n 3en in een heel jaar hooguit 5x die wc gebruiken, nog zal men netjes en lievvv zijn dat ze het verdienen, in mijn wereld krijgen ze te horen plas in je X-broek, kies een wc of hou je muil
Aan de hand van je posts zou ik je niet willen typeren als hard en nuchter. Ik vind je posts eerder tamelijk emotioneel. Mensen uitlachen klinkt allemaal wel heel stoer, en ongetwijfeld is het een reden om Derksen leuk te vinden, maar getuigt mijns inziens van grote onzekerheid. Ook je behoefte om je af te zetten tegen de 'keurige burgers' van het forum.- creëeren van een tegenstander - vind ik eerder emotioneel. Een nuchter persoon neemt de moeite niet eens.

Niks mis met emotioneel overigens - maar ook niks mis met beetje zelfkennis. Maar goed - ook dat geldt voor ons allemaal..
 

robpsv11

Grammatifaler
Aan de hand van je posts zou ik je niet willen typeren als hard en nuchter. Ik vind je posts eerder tamelijk emotioneel. Mensen uitlachen klinkt allemaal wel heel stoer, en ongetwijfeld is het een reden om Derksen leuk te vinden, maar getuigt mijns inziens van grote onzekerheid. Ook je behoefte om je af te zetten tegen de 'keurige burgers' van het forum.- creëeren van een tegenstander - vind ik eerder emotioneel. Een nuchter persoon neemt de moeite niet eens.

Niks mis met emotioneel overigens - maar ook niks mis met beetje zelfkennis. Maar goed - ook dat geldt voor ons allemaal..

Awwhhhhh. Kwakkie is dus eigenlijk gewoon een hele lievvvveee emotionele jongen. Wat schattiggggggggg.
 

Derksen

Aanvoerder
Ja, joh. Ik vermoed grote bek, klein en lief hartje.

Klopt allemaal, ik ben aardig, klootzak, clown alles in 1. Maar belangrijkste is sterke ruggengraat, ik voer zo vaak discussies als 1 vs 7 die anders denken, of ik iedereen mee of tegen heb interesseert me echt meestal weinig. Ik moet masterclasses gaan geven hoe je staande moet houden, teveel mensen zijn meelopers of waaien met alle winden mee uit angst om anders gezien te worden, met hun heb ik de meeste medelijden. Stel je de zelfde vraag aan ze anoniem en je ziet dat 70% anders antwoord, fuck dat soort mensen en ik wrijf dat al te graag in hun gezicht altijd. In mijn geval zijn er genoeg die mij uitkotsen en genoeg die smeken om met mij te zijn (prive/werk) en dat is prima.

Maar ondanks dat Johan & ik een DNA waardig team zijn, gaat dit teveel over mij :lmao:
 

Relix

Slimste Forummer 2020 & 2021
Klopt allemaal, ik ben aardig, klootzak, clown alles in 1. Maar belangrijkste is sterke ruggengraat, ik voer zo vaak discussies als 1 vs 7 die anders denken, of ik iedereen mee of tegen heb interesseert me echt meestal weinig. Ik moet masterclasses gaan geven hoe je staande moet houden, teveel mensen zijn meelopers of waaien met alle winden mee uit angst om anders gezien te worden, met hun heb ik de meeste medelijden. Stel je de zelfde vraag aan ze anoniem en je ziet dat 70% anders antwoord, fuck dat soort mensen en ik wrijf dat al te graag in hun gezicht altijd. In mijn geval zijn er genoeg die mij uitkotsen en genoeg die smeken om met mij te zijn (prive/werk) en dat is prima.

Maar ondanks dat Johan & ik een DNA waardig team zijn, gaat dit teveel over mij :lmao:
DNA waardig team?
 
Bovenaan Onderaan