Der Jaufe
Forum Hall of Fame Inductee
Ik heb n hekel aan "frites" types - friet of patat is beide prima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Let op: This feature may not be available in some browsers.
Ik heb n hekel aan "frites" types - friet of patat is beide prima.
Een echte Philips jongen.
SterkteToevalllig heb ik een Phillips XL vandaag cadeau gekregen.
Ik heb garantie.Sterkte
Soms is er weer eem realisatiemoment dat ik - itt de meesten hier - ver boven de rivieren vandaan kom en nu nog verder weg woon.
Ik heb ook een Philips (Premium XL Edition) en die werkt prima! Eigen gemaakte frieten zitten in het vaste assortiment. Knapperig en heerlijk. Vedette mag best eens langskomen ala het op het menu staat hoor.
Is de ijsel eigenlijk de laagst mondende rivier(tak) ter wereld, met zijn uitloop in de ver onder zeeniveau gelegen flevopolder?Je komt uit de klei de Zuiderzee, en van de verkeerde kant van de IJssel.
Als ik in de buurt ben, maak ik het daar wel ff dan. Vooruit.Beetje jammer, zo'n loze uitnodiging. Alsof ik die rit ga maken. Jammer.
Ook daar zijn PSV-fans nodig!Je komt uit de klei de Zuiderzee, en van de verkeerde kant van de IJssel.
Wellicht miste het punt:
Dit zet die hele titel 'slimste' toch in een wat ander licht. Jammer, de titel verliest een beetje glans.Wellicht miste het punt:
FF los van welk woord je kiest (Friet of Patat); beide vallen toch in de categorie ontelbare woorden zonder meervoud?
Zoals Snoep. (We eten snoepen/frieten klinkt gewoon niet). Frietjes (snoepjes) kan dan wel weer.
Frites, Frieten, Patatten vind ik niet klinken. Maar is dat aangeboren of zijn de meeste mensen het hier mee eens?
Zelfde geldt overigens nog altijd voor mij bij woordcombinaties zoals "de topic" - het klinkt gewoon fout - "het topic" is correct, bronnen die anders beweren erken ik niet.
"He jongens, van waar komde gullie met die'n frieten?":Wellicht miste het punt:
FF los van welk woord je kiest (Friet of Patat); beide vallen toch in de categorie ontelbare woorden zonder meervoud?
Zoals Snoep. (We eten snoepen/frieten klinkt gewoon niet). Frietjes (snoepjes) kan dan wel weer.
Frites, Frieten, Patatten vind ik niet klinken. Maar is dat aangeboren of zijn de meeste mensen het hier mee eens?
Zelfde geldt overigens nog altijd voor mij bij woordcombinaties zoals "de topic" - het klinkt gewoon fout - "het topic" is correct, bronnen die anders beweren erken ik niet.
Yams zijn niet hetzelfde als de standaard zoete aardappel. Maar yams zijn prima verkrijgbaar in Aziatische en Surinaamse toko's. De gemiddelde supermarkt zal ze niet hebben en als ze ze onverwachts wel verkopen dan betaal je 3 keer de prijs van die in de toko.In een interview met Jamaicaan Bolt las ik over "Yam" een aardappel soort die o.a goed schijnt goed te zijn tegen ontstekingen. Weet iemand of dit het zelfde is als de standaard zoete aardappel die je bij de Toko of supermarkt kunt halen? Die zijn namelijk erg lekker
Thanks ik ga misschien vanmiddag even kijkenYams zijn niet hetzelfde als de standaard zoete aardappel. Maar yams zijn prima verkrijgbaar in Aziatische en Surinaamse toko's. De gemiddelde supermarkt zal ze niet hebben en als ze ze onverwachts wel verkopen dan betaal je 3 keer de prijs van die in de toko.
Net als bij de voor ons gewone aardappelen zijn er ook tig verschillende yams in alle soorten, kleuren en maten. Net als aardappelen hebben ze dezelfde textuur. En ze zijn net zo versatiel. Ik zou gewoon naar een toko gaan en eventueel vragen. Die kunnen je dan ook prima vertellen over de smaak. En dan weet je het. Yams zijn overigens ook heel populair onder Amerikanen (geimporteerd door immigranten). Dus recepten vinden met yams zal je geen enkele moeite kosten.
Pasta Chorizo - Lekker Makkelijk & Pittig - Eetclub Recepten
De spaanse peper en het zuur uit de tomaten zorgen voor een gebalanceerd smaakprofiel in dit recept voor pasta chorizo. Een klassieker!www.eetclubrecepten.nl
Zojuist deze gemaakt. Jam
Fijn recept ook
En by the way: pittig valt reuze mee
Ach zo is het met elk recept/filmpje wat ik zie: Ik haal de tips er uit en iets wat ik betwijfel doe ik op de manier hoe ik het zelf beter denk te doen. Koken blijft een kunst en geen exacte wetenschap. De een kookt de pasta in een volle pan water, de ander pakt een liter per 100g, de ander flikkert er weer olie bij.. Het ingrediëntenlijstje is vaak hetgeen wat het meest boeiend is vind ikAls ik lees dat ze zeewater willen om de pastate koken en 3 teentjes knoflook voor 4 personen, en slechts 15 minuten laten pruttelen dan zal ik nogal wat veranderen aan het recept.
Verder is pasta chorizo heerlijk, net als zalm met chorizo saus: https://www.servingdumplings.com/nl/gerechten/zalm-met-een-romige-tomatensaus-en-chorizo/