Sparta Rotterdam - PSV | Zondag 27 februari | Eindstand: 1-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
Nou, de 3 punten zijn in the pocket, maar dat is voornamelijk te danken aan Sparta. Tot aan de rode kaart had PSV helemaal niets in te brengen. De nummer 2 tegen de nummer 17.... De enige speler die zijn niveau een beetje haalde was (zoals wel vaker de laatste tijd) Mauro Jr.. Hij scoorde een hele mooie goal en gaf enkele goede voorzetten en was lekker fel.

Ik moest zeggen dat ik plaatsvervangende schaamte had, toen PSV de laatste 20 minuten alleen maar bezig was om tijd te rekken tegen 10 man van de nummer 17. PSV onwaardig.

Maccabi Tel Aviv zal wel denken: "Hoe hebben die dat team ons in hemelsnaam kunnen uitschakelen?".
Of maccabi was blij dat ze sparta niet hebben geloot 🤔

We maken pas de gelijkmaker nadat Sparta met 10 man komt te staan. Kortom, als het tot de 90e minuut 11 tegen 11 was gebleven, had PSV never nooit gewonnen van Sparta. Conclusie: zo snel mogelijk Schmidt eruit...!!! Bah...🤬😡⚽

Wat is het trouwens ook weer met die blessures die bij PSV altijd zo slepend zijn? Er is er zelden eens eentje die na een paar wedstrijden terug is. Ze vallen uit en zijn vervolgens weken weg. Mwene en Obispo zijn er inmiddels ook al weer even uit.

Heerlijk die wiskunde van jou

Gadverdamme zeg. Schandelijke overwinning. Laatste kwartier was echt een dieptepunt. Tegen 10 man wordt je naar achteren gedrongen door SPARTA. Ja mensen, fucking Sparta.

Krankzinnig slecht dit PSV. Tegen 11 man van Sparta, had je nooit gewonnen.

Kan die lul van een Schmidt niet per direct ontslagen worden? Weg ermee. Slechter kan het niet met een andere trainer.

Ben serieus bang dat we volkomen voor lul gaan staan woensdag en de finale van de KNVB Beker aan Eagles geven. Dat zou ontzettend typisch PSV zijn.
Schandelijke eerste helft. Tweede helft was minder slecht. En qua resultaat in principe ‘gewoon’ een achterstand weggewerkt en gewonnen na een midweekse trip. Dat is ook wel eens anders geweest. Soms moet je ook gewoon een beetje mazzel met het programma hebben. Einde van de wedstrijd was onnodig. Speel dat gewoon rustig uit. Of als Doan die bal gewoon opzij legt, staat het 1-3.