PSV Nieuws Algemeen

Bacchus

#JeSuisSjakie
Medewerker
Men is niet goed op de hoogte. :rolleyes:

Op 4 februari 2004 maakt de 17-jarige Afellay zijn debuut voor PSV, in een verloren bekerwedstrijd tegen NAC Breda. In zijn eerste seizoen wordt hij nog spaarzaam ingezet, maar in de jaren erna gaat het snel. In mei 2005 maakt hij zijn eerste twee doelpunten, tegen Feyenoord, en een maand daarna behaalt hij zijn eerste landstitel en de achttiende landstitel van PSV.

;)
Soms hè....:speechless:
 

Voetbalvisie

Invaller
Precies dat en daarnaast is het een Jeugdinternational van Ghana onder de 20.

Dus altijd het scouten en bekijken waard lijkt me. Een goede manier ook om dit te doen door dit soort jongens op proef te laten komen. In het verleden hebben wij als PSV zijnde, te vaak ons been gestoten aan de beroerde capaciteiten van ons scoutingsapparaat, die spelers klaarblijkelijk niet op het juiste niveau weten in te schatten.

Door een dergelijke speler bij PSV te halen, zal veel eerder blijken hoe hij zichzelf verhoudt ten opzichte van de rest van de selectie.
 

Mikasa

Forummer van het Jaar 2014
https://www.psvfans.nl/nieuws/hoofdnieuws/252622/psv-sponsor-in-opgelicht-club-verbreekt-samenwerking-nog-niet

Ik weet niet zo goed wat ik hier nou van moet vinden. Je gaat eigenlijk gewoon in zee met een stelletje oplichters
Als voetbalclub ben je er voor de gewone mens (PSV in the community). En als die gewone mensen door dubieuze praktijken wordt opgelicht door een sponsor (ook al valt dat misschien best binnen bepaalde kaders), moet je het contract beëindigen. Vind ik...
 
Bovenaan Onderaan