Nederlands Elftal

Status
Je kunt niet meer reageren.

Octo Tentakel

Jeugdforummer van het jaar 2013
Tja, toch een (basis)speler van United, al zou ik hem op het middenveld gezet hebben.

Daar is hij nog slechter met zijn vertragingen en risicoloos spel. Voegt totaal niks toe op het middenveld. Op de back positie kan hij eerder van betekenis zijn. Tijd om de oplossing te bedenken en een uitstekende, fijne trap in huis. Verdedigend groeiende.
 

rico

Trainer Coach
Dit is nog erger dan PSV vaak, wat een zinloos gebrei. Clasie had toch een betere keus geweest
 

Octo Tentakel

Jeugdforummer van het jaar 2013
Vanuit het midden toch weer te veel breed gespeeld. Neem het risico: of het nou goed of fout gaat, je creëert tempo in de wedstrijd en het spel golft heen en weer met ontstane ruimtes als gevolg. Daarom kan je ook in deze wedstrijdjes beter Clasie opstellen. Denkt altijd vooruit, hoge handelingssnelheid. Tegen betere tegenstanders moet Oranje voor resultaat gaan en Nigel opstellen. Wat een doodfluiter trouwens, die scheidsrechter, echt afschuwelijk. Afellay, Huntelaar, Depay overtuigen voorin allerminst al os Depay nog het meest dreigend en initiatiefrijk. Gini onzichtbaar, de Jong te veel aan de bal, Sneijder goed. Centraal achterin missen wel ervaring (Vlaar). De Vrij zou prima samenspelen met Ron Beton, ben ik van overtuigd.
 

Kezman1976

Basisspeler
Guus denkt die Narsingh heeft wel een lekkere vorm de laatste weken bij PSV....die gaat deze wedstrijd wel ff openbreken:unsure:
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan