Nederlands Elftal

rico

Assistent Bondscoach
Er zouden gewoon 12 minuten extra tijd bijgeteld moeten worden. Zullen er wel 3 of 4 worden
 

Steevast & Rechttoe

International
Zo te horen speelt Nederland deze "thuis"wedstrijd in Istanbul, niet in Amsterdam... Het lijkt verder nergens op wat dit Nederlands elftal laat zien, totale chaos en een terecht verlies eigenlijk.
 

Zuipwolde

Routinier
Ik heb het gevoel dat Hiddink gokte op de Creativiteit van Affelay, Depay en Wijnaldum, Alle 3 vielen vies tegen, Dat je dan in de 60e Minuut met een extra spits gaat spelen juich ik wel toe, Maar de passing was zo slordig, Een Blind die 4x een lange bal inlevert, Een Affelay die denk te moeten dribbelen... Heel jammer...
 

Humtoezje

International
Droevig met een hoofdletter oev.
Komen onze jongens hier nou met een positief gevoel uit voor Twente-uit?
 
Laatst bewerkt:

rico

Assistent Bondscoach
Juist daarom is dit zo kut, Niveau Jupiler niet kunnen winnen met op papier betere spelers...

ER zat totaal geen lijn in het spel eindeloos gebrei, zondrr enige gedachte. Hiddink heeft gewoon een aantal namen op een briefje gekalkt. Wat was hier het strijdplan? Hopen op een ingeving van Memphis of Ibi?
 

IPF

Winnaar 'Meeste voetbalkennis' 2020, 2021 & 2022
Zo te horen speelt Nederland deze "thuis"wedstrijd in Istanbul, niet in Amsterdam... Het lijkt verder nergens op wat dit Nederlands elftal laat zien, totale chaos en een terecht verlies eigenlijk.

Je hebt coaches die spelers in hun kracht zetten en weten wanneer ze welke speler er in moeten zetten. Hiddink brengt Narsingh als hij achter staat want kennelijk kan Narsingh een tegen een een actie maken en zo ruimte en kansen creëren... Hij moet winnen maar start niet met Willems maar met Blind. Willems komt pas vanaf de laatste 10 minuten er in... Promes is in Rusland in vorm maar hij start met Ibi die daar al 6 jaar niet meer heeft gespeeld.... En daarna komt Narsingh die totaal uit vorm is en een en al onzekerheid uitstraalt. Nigel gaat er uit maar hij brengt Dost en speelt vanaf de 60e minuut als een ouderwets Engelse ploeg met voorspelbare lange ballen...
Verder moet Depay echt naar United om een partij uitgescholden te worden door van Gaal, wie weet komt zijn vorm weer terug
En Huntelaar moet niet zeuren want zelfs een van Persie over the hill is voor het elftal 3 keer beter.
Van der Wiel kan beter nog een tatto op zijn kloten gaan zetten dan op dit niveau te acteren.
Je hebt een groep met heel wat beperkingen maar deze coach maakt dit elftal dat grotendeels aanwezig was bij de WK kwalificatie en het WK zelf, nog slechter.
 

Mocro

Trainer Coach
Een bondscoach die Narsingh brengt op het moment dat het fout dreigt te gaan moet zich gaan schamen. Het was echt lachwekkend. Al maanden niet goed genoeg voor PSV en dan redding moeten brengen bij Oranje. Onbegrijpelijk...
 

Octo Tentakel

Jeugdforummer van het jaar 2013
Zoals het er nu naar uitziet wordt rechtstreekse plaatsing een heel lastig verhaal, tweede plaats wederom verder weg (5 punten). De beste nummer 3 worden we ook niet, dus zorgen dat Turkije ons niet voorbij gaat of hopen op een ineenstorting bij Tsjechië/IJsland.
 
Laatst bewerkt:

Sssupergrobert

Routinier
Ik weet niet wat hier allemaal al geschreven is, maar wat is die Narsingh toch een middelmatige voetballer geworden. Echt om te huilen.
Daarnaast Depay... tja, na vanavond weer 1 miljoen minder waard.


Wat een drama..
 
Bovenaan Onderaan