Joey Veerman (M)

PSVynadaMas

Invaller
Het moge duidelijk zijn: in het PSV shirt hoop ik van harte dat deze jongen de sterren van de hemel gaat spelen. Echt niks persoonlijks. Sterker nog, als kind in een PSV-shirt, dan scoor je punten.

Maar ik blijf het een onbegrijpelijke en bijzonder matige aankoop vinden voor veel te veel geld. Hopelijk bewijst hij mijn ongelijk. Hij kan iig niet tegenvallen, wellicht haalt dat wat druk van zijn schouders.

Zo sta ik er ook in.

Laten we hopen dat deze jongen niet in het rijtje komt van Luckassen, Maher, Ramselaar en dat soort waardeloze aankopen in het verleden. Maar wel in het rijtje van: Wijnaldum, Willems, Mertens, Angelino ( wat een geweldige linksback was dat ) Van Ginkel in zijn beste tijden, Propper in zijn beste tijden etc.

Succes Joey.
 

Jackal06

Winnaar Voorspellingen Eredivisie 2011-2012
Eens, klik bovendien op de hashtag en t word nog creepier. Welcome home v23rman, slaap lekker als nummer 1 v23rman, even n paar wallpapers droppen van v23rman.. 🤮 Alsof een zevenjarig meisje over haar nieuwe paard tweet. Bleh.

Het is gewoon geen porem, wat dat betreft kijk ik toch nog wel eens met enige jaloezie maar andere clubs hun marketing skills.
 

Buitenspelgoal

Assistent Coach
Goed begin! Hopelijk houden we een grote selectie.

Veerman zag er in het positiespelletje heel comfortabel uit. Ben heel benieuwd, hopelijk trekt hij zich op aan het niveau. Creatieve passing naar voren zou heeeel welkom zijn
Als Veerman zich op kan trekken aan het algehele PSV niveau wordt hij international. Op Frenkie na (die overigens niet in vorm is), heeft ie een betere passing als alle andere Oranje middenvelders. Nu alleen op verdedigend en fysiek vlak stappen gaan maken.
 
Bovenaan Onderaan