Coronavirus

De Bouterbaas

Grappigste forummer 2020

giphy.gif
 

De Bouterbaas

Grappigste forummer 2020
Patiënten nu in het ziekenhuis:
(het verschil met gisteren)

363 (-29)

216 (-18)
147 (-11)

Nieuwe opnames:
Kliniek: 9
IC: 2
 

De Bouterbaas

Grappigste forummer 2020
Serieuze vraag. Waarom doe je het? Voor haar? Voor dr omgeving? Om makkelijker op vakantie te kunnen? Gewoon interesse en verder geen slechte bedoeling met deze vraag.

Eigenlijk voor beide. Er zijn inmiddels genoeg gevallen bekend waar covid bij kinderen heeft toegeslagen. Niet altijd in de ernstige mate als bij ouderen gelukkig, maar ik wil het risico op problemen zoveel mogelijk uitsluiten. Ik vertrouw het vaccin meer dan het virus zullen we maar zeggen. Daarnaast zijn we ook allemaal ingeënt tegen mazelen etc. Works like a charm.
 

Der Jaufe

Internationale Legende
Was 898. Weer zo’n 25% eraf.
Yups, je ziet nu wel vaker dat op provincieniveau er sprake is van een gelijkblijvend 7daags gemiddelde, en soms ook een toename. Blijft veelal bij 1 of 2 dagen, waarna het weer afneemt. Alleen Zeeland kent over de afgelopen 7 dagen wel een toename in het 7daags gemiddelde, van ca 20 naar 23. Nog steeds weinig, maar daardoor wel sinds vandaag de enige provincie die qua besmettingen nog niet in het laagste niveau van waakzaamheid valt.

Ondertussen is 30% van de bevolking volledig gevaccineerd en heeft nog een ruime 20% de 1e prik er al in zitten.
 
Laatst bewerkt:

Vedette

Arthur Shelby Jr.
Morgenmiddag de eerste prik erin. Ik heb een huurder die vrij nauw betrokken is in het coronaproces en geen reden heeft te blijven huren als het voorbij is, en die heeft voor de zekerheid toch maar één van de contracten verlengd tot en met begin 2022. Hoop dat het geen voorbode is.
 
Bovenaan Onderaan