AZ

Bacchus

Ninja
Medewerker
AZ haalt Velthuizen terug naar de Eredivisie

link

Piet Velthuizen heeft een contract getekend bij AZ. De ervaren doelman trainde de afgelopen periode al mee bij de Alkmaarders en is nu met de club een verbintenis tot het einde van het seizoen overeengekomen.
Gehaald als tweede keeper. Het feit dat Piet dat op voorhand weet én er mee akkoord is, scheelt een hoop gedoe in de kleedkamer. ;)
 
AZ heeft natuurlijk gewoon hun 3e plaats in de eredivisie verkocht voor 30 mln. Met wat er nu op het veld (en ernaast) staat is het pure middelmaat en vergane glorie. Dat Til (na het eerste topjaar, hebben jeugdige talenten bijna altijd een terugval) tot aanvoerder is gebombardeerd voorspelt niet veel goeds daar.
Bovenstaande geschreven eind juli.
Na de blamage 5-0 tegen Ajax, gaat het bij AZ vooral over het niet selecteren van Til voor jong Oranje.
Tsja.
Werk aan de winkel in Alkmaar mede veroorzaakt door eigen onkunde.
 

Kira

Basisspeler
Het is ook eigenlijk gek dat je als trainer zo druk maakt dat Ouwejan en Til niet geselecteerd worden voor Jong Oranje. Kans kleiner op blessure. Wanneer iemand er naar vraagt zeg je gewoon eerlijk, is de bondscoach zijn keuze. Je gaat gewoon de opstelling tegen Ajax maken en zorgt ervoor dat hun je ongelijk bewijzen. Gebeurd dat dan praat iedereen vanzelf over schande en zoals nu gebeurd dat niet. Al helemaal niet erg dat ze niet geselecteerd zijn want dan heb je extra tijd om aan de bak te gaan met je (bijna volledige) selectie want dit was toch een blamage. Denk dat niemand beter word als de coach zich zo druk maakt om randzaken.
 

Penalty

Winnaar div. Wedstrijdvoor- spellingen
AZ imponeert met aanstelling Michael Kinsbergen

link

Michael Kinsbergen is de nieuwe operationeel directeur van AZ. De 59-jarige bestuurder, die in het verleden grote successen boekte bij Ajax, begint morgen aan zijn nieuwe klus. De bedoeling is dat Kinsbergen op lange termijn aan AZ verbonden blijft.

AZ moet oppassen dat hij niet opgevolgd wordt door Edwin van der Sar. ;)