Algemene transfergeruchten

RAZINHO

Assistent Coach
PSV heeft dringend een linksback nodig, want Max blijft in de basis staan, omdat er niemand anders beschikbaar is voor die positie.
 

huez

Aanvoerder
Nee joh. Gast is pas 30 jaar oud. Zou een enorme versterking zijn.
Waar baseer je dat op? De goede periode bij ons? Waarom wordt hij niet door één PL club opgepikt als hij voor ons een enorme versterking zou zijn? Hij heeft hier een goede periode gehad, nu weer doorschakelen naar een aanstaande nieuwe topper.
Kunnen we alsjeblieft eens stoppen met dit kul argument. Benitez werd ook niet door een PL club opgepikt toch? Simons ook niet. Veerman ook niet. Zijn blijkbaar enorme versterkingen voor ons.

Dat Arias misschien niet de versterking is die nodig is, kun je inderdaad over discussiëren. Maar dat argument is gewoon een dooddoener.
dit zeg ik omdat Arias zichzelf hier aanbiedt, voor die andere was ook nog belangstelling door andere clubs, Arias komt bijna op sollicitatiegesprek.
 

RAZINHO

Assistent Coach
Precies. We kunnen niet bij elke blessure een extra (basiswaardige) speler gaan kopen. Mauro + Max is een uitstekende bezetting voor linksback, zeker met Oppegard en Mwene nog als opties.
Wanneer denk je dat Mauro weer inzetbaar is? Medio september...??
 

Buitenspelgoal

International
Oppergard is absoluut geen optie, meest dramatische verdediger die we hebben. Heb nog steeds nachtmerries toen hij inviel tegen Leicester, 10 minuten meedoen 2 goals tegen
Is gewoon geen PSV niveau, maar zonder Mauro heb je niets anders buiten Max en Mwene (die beter is op rechts). Zo klote dat het met Mauro zo lang duurt.
 
Bovenaan Onderaan