Selectie PSV: Algemeen

Bakayoko heeft inderdaad een mooie stijgende lijn, alleen "levert al redelijk wat goals/assists af"? Effectiviteit is toch juist het nog aan schort.
5 goals, 5 assists in de Eredivisie. Wat mij betreft te weinig voor al het balbezit dat hij heeft gehad.
Iedere keer balletje terugleggen op Teze of Mwene ipv actie/voorzet produceren.
Soms loont geduld heeft nog tijd om het echt te maken. In een vlot draaiend team is het voor jonge spelers ook makkelijker om een hoger niveau te halen.
 
3 in 30 jaar en dan nu ineens 4? Je kan het altijd proberen maar de geschiedenis laat zien dat de meeste niet doorbreken.
Klopt, balans is zeker negatief over 40 jaar, over de laatste 10 jaar is deze minder negatief. Maar d'r is geen enkele club waar iedere jaargang van de jeugd meer wereldspelers dan niet wereldspelers bevatten.
 
De Gakpo die ons langs Cambuur en Groningen schoot? Die ons de CL inschoot? Die in het NL elftal niks klaarmaakt? Overschatte speler. We zijn tegenwoordig snel tevreden.
Klopt, het is allemaal geen wereldtop zoals Robben, maar het is wel de beste optie die Nederland nu te bieden heeft op die positie. Moet je nagaan hoe slecht het met de jeugd van andere clubs gesteld is. Van alle clubs heeft PSV binnen Nederland op die positie de beste speler afgeleverd, en het was zeker goed genoeg voor basis PSV-1, en blijkbaar ook goed genoeg om Klopp ervan te overtuigen hem in zijn eerste seizoen een vaste basisplaats te geven bij Liverpool.:shrug:
 
Terug
Bovenaan Onderaan