Algemene transfergeruchten

Ineens lijkt Luuk geen slecht idee meer.. Europees gaan we vaker dit soort potjes meemaken namelijk...
 
Nee hoor, die hele EL interesseert me niks. Laten we nu maar alles op alles zetten om kampioen te worden, zal moeilijk zat worden. En daar is Luuk niet voor nodig, teveel van hetzelfde als Zahavi.
Liever echt meedoen in de EL dan kansloos de CL uitgeflikkerd worden. We zouden in pot 4 terecht komen en dan maak je gewoon geen enkele kans in de poolfase tegen die tegenstanders die je dan kan loten. Wat hebben mensen toch tegen de EL, daar zitten gewoon een hele reeks mooie tegenstanders en wedstrijden in nu de onderkant van de EL naar de CFL is verhuisd.
 
Nou John klaar met dat uitstellen nieuwe namen. En met nieuwe namen wordt bedoeld mensen die nog niet voor PSV hebben gespeeld hup hup
 
Een rechtsback en een spits. Dan heb je in ieder geval een sterke basis. Verder een paar goeie alternatieven voor de plekken die kwetsbaar zijn.
liefst nog iets voor het middenveld.. Met Ginkel Gotze en Propper vooral. Als er daar twee van geblesseerd zijn wordt het ineens een stuk minder wat daarachter zit..
 
Dus we gaan nooit meer buiten RB scouten omdat 1x een aankoop slecht is daarbuiten ? Kom op man
In de eredivisie is t een prima backup net als Mauro, maar voor EL en potjes tegen Ajax en Feyenoord hebben we Arias nodig, maar mag ook iemand die beter is.... maar ja, wie?
 
Ik snap echt niet dat men Luuk teveel van hetzelfde vindt als Zahavi. Zahavi heeft een goeie trap, zakt graag in en maakt veel meters. Luuk is fysiek sterk, speelt prima met de rug naar de goal en is koppend uitstekend. Echt andere spelers.
Misschien een beetje genuanceerder. Zowel Luuk als Zahavi zijn niet echt de spits die in dit elftal floreren, je moet een spits hebben die snel is (de hoeveelheid goede ballen die verloren gaan omdat Zahavi gewoon te langzaam is), goed mee kan voetballen en zelf iets kan creeren. Luuk en Zahavi zijn allebei te langzaam, hebben allebei te weinig techniek om op dit nivo mee te voetballen, en kunnen beiden zelf bijna niks creeren. Daarom, liever een spits erbij die dat wat meer heeft.

En er is sowieso maar plaats voor 1 spits in dit elftal. Zowel Zahavi als Luuk zijn veel en veel te duur om op de bank te zitten, zeker nu je geen CL speelt en dus die pinchitter kwaliteit maar een stuk of 3-4 wedstrijden per jaar nodig hebt. We zijn PSV niet PSG.
 
Terug
Bovenaan Onderaan