Games & Game Consoles

Oeh, ik weet al waar een deel van mijn prijzengeld van de EK-poule naartoe gaat.

Zelda Skyward Sword is uit! :grin:
Succes ermee, heb m al op de WII ga m dus niet aanschaffen. Wat mij betreft een zelda met hele goede punten en hele slechte punten. Weet nog steeds niet of ik het nou een goede game wil noemen.
 
Uncharted misschien eens proberen

Deze is een prima tip. Al wat ouder, heb 1 tot en met 3 in één "game" gekocht en de 4e los. Erg toffe avontuurgames met leuke verhalen (niet te diepgaand, maar wel meeslepend). In Uncharted 4 zijn de characters (ook qua uitdrukkingen) heel geloofwaardig.
 
Oh, en als je echt een fantastisch verhaal wil met sci-fi tintjes.. Horizon: Zero Dawn. Was gratis op te pikken, weet niet of dat nog steeds zo is.
 
Dit is een exacte beschrijving van Mass Effect. Onlangs verscheen een remaster van de eerste drie delen die ik van harte kan aanbevelen. Het zijn zogenaamde RPG's (rollenspellen) van specialist Bioware, waarin je wel moet schieten, maar waarin het magistrale verhaal toch de boventoon voert. Vooral deel 2 is een klassieker.

Aanrader!
 
Een andere aanrader is No Man's Sky, een soort ruimteverkenningsspel waarin je planeten ontdekt en daar met de plaatselijke omstandigheden moet zien te dealen. Begon als een vrij incomplete game, maar is na vele patches en updates wel een volwaardig spel geworden. Je moet er wat geduld voor hebben en een echt verhaal zit er niet in, maar ik vind het best vermakelijk.

 
Horizon zero dawn zou mijn toptip zijn (opvolger komt binnenkort, nederlandse studio)
Red dead redemption 2
Witcher 3 (blijft gaaf)
Fall out 4 (ben niet weg van 76, ietwat eentonig/donker)
Sea of Thieves/uncharted (niet mijn ding, wel goede reviews)

Ik heb Witcher 3 helemaal uitgespeeld. En vond het echt tegenvallen. :ROFL:

Horizon: Zero Dawn heb ik jaren geleden gespeeld, vergeten en pas opnieuw gespeeld. En man, man, man, wat een heerlijk verhaal om weer te ontdekken. Echt goed in elkaar.
 
Ik speel nu overigens een mod van skyrim, Enderal. Bevalt me ook erg goed, verhaal zit goed in elkaar tot nu toe.

Oh ja, en Pokemon Unite op de switch, dat is ook heerlijk.
 
Oh, de nieuwste viking themed Assasins creed (vahalla?) Lijkt me ook t bekijken vd trailer waard.
 
Misschien nog een tip: de games van Quantic Dream, die zich vooral kenmerken doordat de keuzes die je maakt het verloop (en de afloop) van het verhaal bepalen. De meningen lopen erover uiteen, maar ze zijn in elk geval zo goed als geweldloos en ze draaien volledig om het verhaal. Daardoor ook erg geschikt voor minder ervaren gamers.

De titels zijn Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human, en ze zijn ook samen remastered uitgebracht. Van Detroit kun je overigens een gratis demo downloaden, als je niet zeker weet of het is voor je is.

 
Terug
Bovenaan Onderaan