Savio Moreira da Oliviera (A), gehuurd van Troyes

Hij zit inderdaad niemand in de weg want hij speelt hier nooit maar volgend jaar zou hij wel spelers als Kwaaitaal, Houben, Abed en Jevon Simons in de weg kunnen zitten. Blijf het vooralsnog maar een vreemd verhaal vinden.
 
Misschien kunnen we even aan de bovenkant van iedere pagina pinnen dat we, wat betreft Savio, een opleidingsvergoeding krijgen en later mee profiteren zodra hij met winst wordt verkocht. En zo'n gast verdient ook geen miljoenen, als we dat salaris überhaupt volledig moeten betalen. Het was een project, pakt uiteindelijk slecht uit. Maar als hij over een paar jaar ineens de pannen van het dak speelt en City kan er een miljoentje of 80 voor krijgen, dan hebben wij niks te klagen met een paar miljoen extra voor een speler die hier amper heeft gespeeld.

En we hoeven nou niet te doen alsof hij ook maar 1 speler van Jong PSV een depressie heeft bezorgd omdat Savio de voorkeur kreeg boven hem. Hij heeft daar 9 wedstrijden gespeeld, genoeg kansen geweest voor andere jongens.
 
Savio, Romero,, beiden zogenaamde 'pareltjes' uit Zuid Amerika, waar we ons op zouden moeten gaan richten voor scouting. Lijkt me een hele dure hobby, zonder enige kans op succes. De echt goede Zuid Amerikanen gaan nooit naarons, die tekenen bij ManCity of Chelsea.
Deze jongens komen ook wel uit de landen waar de parels ook echt als parels betaald moetwn worden. Het scouten kan ook in landen waar het goedkoper is, denk aan Chili, peru, vooral Uruguay en Colombia. Of nog creatiever in Ecuador of paraguay.

Zelfde geld voor midden amerika in landen als Mexico, costa Rica en Honduras
 
Waar haalde we trouwens vandaan dat hij weer naar Brazilië zou gaan? Stond vandaag namelijk gewoon bij PSV op het trainingsveld
 
Maar goed, stel dat we op de een of andere manier zelf weer een talent uit Brazilië weten op te duiken lopen we dus ook tegen deze ongein aan. Man man man, wat een geneuzel.
Net als die Afrika Cup. Ook al zo klote dat je je Afrikaanse spelers net na de winterstop een paar wedstrijden moet missen
 
Terug
Bovenaan Onderaan