PSV - Sparta Rotterdam | Zondag 29 november | Eindstand 1-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Gegokt en gewonnen.

Maar verder een belachelijke opstelling & belachelijke instelling. Hoe kan je hier blij mee zijn?

Als je dan toch spelers rust wilt geven, waarom begin je dan niet met je beste 11 om er in de 2e helft 4-5 uit te halen als de winst binnen is?
Als je hier niet wint kan dat 100% op het conto van Schmidt. Misschien kan ie beter naar een Holland Casino gaan...?
Omdat je dan max 5 spelers iets van rust krijgen dan ipv 8... Daarnaast riskeer je eerder blessures

Ach, bekijk het positief, belangrijke spelers rust gehad en toch 3 punten op naar donderdag
Ik kan dit niet of nauwelijks positief bekijken. Het is algehele malaise en als je zo naar de EL gaat donderdag kun je dat ook vooraf al vergeten. Welke belangrijke spelers hebben rust gehad?
Alweer een Penalty gemist en met geluk alsnog een keer gescoord.

Nou, huilen met de pet op. Enorm veel mazzel vandaag. En nog een paar minuten onnodig billen knijpen.

Ik vond het overigens wel opvallend dat Mauro na de wissels een stuk behoorlijker speelde dan daarvoor.

De start van de paniek begint en eindigt bij Hendrix. Als die gewoon normaal was blijven doen, was er niet veel aan de hand geweest.

Toen MvB zijn hele basiselftal op de bank hield tegen RKC in de beker werd het een grove beginnersfout genoemd. Ben benieuwd wat de media had gezegd als deze wedstrijd niet dankzij een dubieuze penalty die in twee instanties gescoord moest worden beslecht zou zijn geweest.

Ik moest inderdaad ook aan Bommel denken...