Memphis Depay

PEEL

Basisspeler
True.

Al is er op dit moment vooralsnog geen sprake van een vormpiek, of zelfs 'vorm' an sich. Ik vind hem nou (nog) niet bepaald schitteren. Naast Weghorst lijkt iedereen beter dan 'ie daadwerkelijk is, zeg maar.
Hij is niet in topvorm en kan zeker beter, maar hij valt ook niet door de mand of zo. Samen met Malen vond ik 'm ook beter dan met Weghorst. En de stats, voor wat het waard is, zijn ook wel aardig.
 

Bacchus

Batmin
Administrator
Gewoon betere spelers omheen zetten. Los je veel mee op. Memphis in Oranje en Malen bij PSV zijn vergelijkbare verhalen: Het is lastig voetballen in de dubbele dekking als de tegenstander weet dat de bal toch wel bij jou terecht gaat komen omdat de rest er niets van kan. Als Malen blijft staan, gaan we ook een betere Depay zien.
True. En alles is better dan Weghorst.
Maar ik ben bang dat we te weinig kwaliteit in de selectie hebben voor die optie.
 

Brainz

Stomste niet-PSV'er 2021

Leuk artikel. En die foto erbij stamt echt nog uit de tijd dat ik hem nog zo’n geweldig talent vond. Nooit verwacht dat hij vele jaren later zou staan waar hij nu is. Kan me ook dat WK onder vGaal herinneren waarin hij een aantal keer zo veelbelovend en frivool inviel.

Heb me dit EK redelijk groen en geel geërgerd aan hem, maar hoop echt dat hij het gaat maken bij Barca en laat zien dat hij er wel thuis hoort, ondanks de scepsis bij velen (mijzelf incluis). Hopelijk vlammen samen met Frenkie, die komend seizoen zelf ook weer een stap moet zetten.
 

Buitenspelgoal

Aanvoerder
Tja, Memphis. Als ie lekker in zijn vel zit tikt hij soms een niveau aan dat net wereldtop lijkt. Hij werkt nu onder Koeman, de coach die zijn carrière in feite wel een beetje heeft gered. Hij was degene die Memphis bij Oranje een ster maakte en ook als spits liet spelen. De Lyon coach nam dat vervolgens over (Memphis zat toen bij Lyon ook in een moeilijke periode) en plots ging het daar ook weer lekker en groeide hij uiteindelijk uit tot topspeler in de Ligue 1 en captain van zijn club. Ik denk dat Memphis nu heerlijk in zijn vel zit.
 
Bovenaan Onderaan