Mario Götze (M)

Relix

Slimste Forummer 2020
Maakt het al wat dragelijker als dit klopt. Ik vind het nog steeds een slechte versterking - net als Zahavi. De spelers die het meest verdienen moeten in mijn ogen de spelers zijn die vrijwel alles spelen en ook beslissend zijn in moeilijke potten en je team echt bij de hand kunnen nemen. Bij ons zijn de grootverdieners Zahavi - Götze en vermoedelijke Van Ginkel. Wat een plezier.
 

Teamspirit

International
Hallo Jumbo!!!

Kan hij geen hoofdsponsor worden of zo. Dan maar in een geel zwart shirt spelen als dat ook meteen hetzelfde bedrag per jaar aan ons geeft als aan zijn wielerploeg...
 

Ongezouten

Trainer Coach
Is er eigenlijk ooit naar buiten gebracht wat er met hem aan de hand is, want naar mijn idee was hij er gewoon ineens niet meer bij, en anderhalve maand later nog steeds niet.
 

Mikasa

Internationale Legende
Spierproblemen, meer hoor je niet. We hoopten inderdaad dat hij tegen Ajax zou spelen, maar in plaats daarvan is hij er nog steeds niet bij.
 

Relix

Slimste Forummer 2020
Nahjah, als er iets belangrijk is in topsport is het wel een goede regulering van de energie naar de spieren en het herstel ervan. Ik kan me voorstellen dat met dieet er best wat te doen is, maar dat hij nu weer getroffen is door vage spier(herstel) klachtten verbaast me niet. Dat hij een stofwisselingsziekte had was al bekend van zijn tijd bij Bayern en Dortmund (waardoor hij ook aardig pappig was en worstelde met conditie en herstel na wedstrijden in die tijd). Dat hij bij zijn medische keuring in eens afgetrained oogde was voor mij een behoorlijke verrassing eerlijk gezegd (en mijn bedenkingen en eerdere bezwaren werden toen weggelachen).
 
  • Leuk
Reactions: IPF

Ongezouten

Trainer Coach
Zo wordt het toch een beetje een aankoop in de categorie Robben. Leuk voor de naam, maar je hebt er verder niet veel aan. Op zich niet erg, mits de speler niet een cruciale factor is in het elftal.
 
Bovenaan Onderaan