Keepers

rico

Assistent Coach
Mwah, "heel matig" vind ik dan weer iets té. Voor eredivisiebegrippen is hij prima, wat mij betreft. Alleen is het niet de nieuwe Van Breukelen of Gomes, nee.
Inderdaad, prima voor de eredivisie, maar dat vond ik Zoet (in normale vorm) ook.
 
  • Leuk
Reactions: IPF

Kronos

Assistent Bondscoach
PSV moet de verhuurde keepers van de hand doen die overal rondlopen en Zoet en Unnerstal van de hand doen niet goed genoeg in mijn ogen.
En Predrag Rajkovic kopen halen.
Dan heb je met de Ruiter als reserve keeper genoeg achter de hand.
Jij speelt Football Manager vermoed ik? :maniac:

Mocht Norwich degraderen (staan laatste, dus die kans is ruimschoots aanwezig) zou ik Krul wel een interessante optie vinden mocht Unnerstall verder niet overtuigen de komende maanden. Die is ondertussen weer écht fit na zijn zware blessure(s) en speelt sterk. Komt volgens mij wel het liefst uit in de PL, en gezien zijn prestaties sluit ik niet uit dat een andere PL-club of promovendus hem zou oppikken bij een eventuele degradatie van Norwich.
 

Ralf Edström

Winnaar van de Wisselkont-Wisseltrofee
De keeper is het probleem niet bij PSV. Zoet of Unnerstal is prima, als er een normale verdediging voor zou staan, en als we een middenveld hadden dat niet voor constante druk op de verdediging zou zorgen. Dus voordat we eventueel aan een andere keeper kunnen gaan denken, eerst een CV die kan opbouwen, een LB en een box-to-box middenvelder. En ik ben bang dat PSV, zelfs met de verkoop van Bergwijn, niet genoeg centjes meer heeft om deze 3 te halen, dus het nadenken over een eventuele nieuwe keeper heeft geen enkele zin.
De keeper is juist de belangrijkste. Je kan 6 keer scoren maar als je een idioot op doel zet wordt het niks.
 

RAZINHO

International
Ik heb het al een paar keer eerder gezegd, maar ik vind die Wellenreuther van Willem II wel een goede keeper voor PSV...ik denk dat hij in de afgelopen maanden zeker wel wat punten gepakt heeft voor W2, waardoor ze nu op de 4e plaats staan in de eredivisie. PSV zou hem wel degelijk in de gaten moeten houden in de komende maanden....!
 

rico

Assistent Coach
Klopt, maar dan wel prima voor een club uit het rechterrijtje van de Eredivisie, niet voor PSV.
Wellicht, maar dat vind ik Unnerstal dan ook. Mijn punt is, dat ze allebei eigenlijk niet goed genoeg zijn.

Alhoewel ik nu wel een beetje op m'n woorden mloet gaan passen, want ik vond Unnerstal vandaag en tegen VVV best aardig keepen :sneaky:
 

Ongezouten

Trainer Coach
Wellicht, maar dat vind ik Unnerstal dan ook. Mijn punt is, dat ze allebei eigenlijk niet goed genoeg zijn.

Alhoewel ik nu wel een beetje op m'n woorden mloet gaan passen, want ik vond Unnerstal vandaag en tegen VVV best aardig keepen :sneaky:
Ik denk dat Unnerstall in principe in alle opzichten wel beter is dan Zoet (dat is verder ook geen prestatie). Hij heeft alleen net de pech dat hij er in moet komen terwijl het hele elftal uit balans is, voor geen meter draait, een negatief zelfvertrouwen heeft, en dat de twee linies voor hem zo'n beetje de zwakste ooit zijn.
 
Bovenaan Onderaan