Jong Oranje + Overige Jeugdteams

En Appiah veroorzaakt ook nog eens een penalty, was de beste man in de eerste helft maar echt ronduit dramatisch in de tweede. Ook dacht ik dat we niet meer aan dubbele straffen deden, rood en een strafschop, maar goed wellicht een scheidsrechter van de oude stempel.

Zeggen stopt de strafschop, nog steeds 2-0 achter met nog een aantal minuten te spelen.

En Appiah veroorzaakt ook nog eens eenpenalty, was de beste man in de eerste helft maar echt ronduit dramatisch in de tweede.
Hij heeft nu 2 keer de bal verloren waar een goal uit viel en een penalty veroorzaakt waardoor hij met rood het veld moest verlaten. Wat een drama…

• Leuk
Reactions: Bas
Afgelopen, als je het vergelijkt met het team van vorig jaar stelt dit team helemaal niets voor. Amper kansen gecreëerd en domme fouten achterin. Zondag de volgende wedstrijd tegen Engeland.