Coronavirus

Kunnen we mensen die zoiets verspreiden niet gewoon oppakken voor bedreiging met de dood en ze vervolgens passend, met een beetje extra, straffen?
Dat zou fijn zijn, dit pamflet is ook naar diverse huisartsenpraktijken gestuurd per post, maar daar kan men dan weer weinig mee schijnt. Sowieso weet je niet wie dit heeft opgehangen, vermoedelijk die gek op 5a die zijn huis met alufolie bekleed heeft, maar aantonen kan je het niet.

Overigens hetgeen wat ze stellen, je kan nog steeds ziek worden en je kan het nog steeds verspreiden zal door niemand worden tegengesproken, je wordt meestal minder ziek (minder druk op ziekenhuizen) en, voor zover nu bekend, je verspreid het minder (per vaccin verschillen de percentages). Ook volgend jaar zullen er mensen sterven aan Covid, met hoe het nu over de wereld gaat is uitroeien vooralsnog een utopie, iets wat een ruime 41 jaar geleden wel met pokken lukte btw.
 
Wel mooi dat ze dé reden om te vaccineren er gewoon tussen zetten. Het vermindert namelijk de symptomen, waardoor minder mensen op de IC of überhaupt in het ziekenhuis belanden.
 
Ik kan hier nu wat typen.. maar dan gaat men weer huilen racisme huilehuilie dus ik doe het maar niet..


1347b9fd7fbb1b29bbc4a9de8d0d23b3.png
 
Dieren vertonen een grote variëteit aan sociaal gedrag: moraal en onderlinge verhoudingen, gevoel voor rechtvaardigheid, altruisme, het herkennen van verdriet bij een ander, troosten, compassie, empathie, samenwerken.
Van kraaien tot varkens, van apen tot honden.
Links ter onderbouwing als je wilt.
Maar we dwalen nu wel af.
Het menselijke superioriteitsgevoel is misplaatst.
En als je daar als tegenargument ' Darwin' tegen inbrengt, dan heb je volkomen gelijk natuurlijk.
Een mensloze aarde.
Hoe erg is dat eigenlijk?
Nou, aangezien de aarde maar een paar 100.000 jaar mens(achtigen) heeft meegemaakt, zal dat prima gaan.
overigens is uniek niet hetzelfde als superieur. En superieur wil niet zeggen foutloos.
 
Terug
Bovenaan Onderaan