Amerika

Kira

Routinier
Langzaam maar zeker dringt het ook tot de MAGA-wereld door dat ze vier jaar lang voor de gek zijn gehouden.

Denk dat je dat bij elke democratie/presidentschap zult hebben. Teleurgesteld over geen wall. Tja, dat kwam er wel als hij alles voor het zeggen had.

Zeg maar deze mensen stemmen zo weer voor een Trump achtig persoon. Dat dit teleurstellend is verlopen maakt hun standpunten niet anders.
 

TotalBB

Routinier
Als ik die twitterpost verder doorspit is men diep teleurgesteld in trump om 2 redenen:
1. Omdat 'de sinistere sinaasappel' geen gratie heeft verleend aan Assange en
2. Omdat ie geen gratie heeft verleend aan de capitoolterroristen.

1 zou ik wel voor zijn geweest.
2 is ronduit bizar en belachelijk. Maargoed, het begin van de ontmaskering van trump onder trumpaanhang zullen we maar zeggen

Zeker, maar elders op Twitter zie ik ook veel Trump-fans die door deze actie inzien dat Trump zelf de grootste swamp-vuller is:


Tja, uiteindelijk is meneer gewoon een onderdeel van de Swamp en heeft ie zijn vriendjes uitgenodigd om er bij te komen. 0,0 gedrained.

En verder een hoop QAnon-wappies die nu vinden dat ze wel erg lang moeten wachten op 'het plan'.
 

Relix

Slimste Forummer 2020
Mooie vrouw toch die Michelle, hoe ze bijv de kleinkinderen van Biden begroet. Is fijn om weer eens menselijkeheid in combinatie met de USA te zien. En zelfs George en Laura kwamen gewoon als fijne, degelijke mensen op me over.
 

De Bouterbaas

Grappigste forummer 2020
EsL5WAdW8Ag_qsh

EsL5WAdW8Ag_qsh
 

Quagmire

Aanvoerder
Te vermoeiend allemaal, eerste vrouw, eerste chinees, eerste Jamaicaanse, eerste zwarte blablabla, keer 87 herhaald in een uitzending :sleep:
 
Bovenaan Onderaan