Érick Gutiérrez (M)

Penalty

Winnaar div. Wedstrijdvoor- spellingen
Dit is echt kut voor hem en PSV.
https://www.psvinside.nl/gutierrez-...je-met-lang-geblesseerden-lammers-en-pereiro/
Hopelijk zijn Afellay en Thomas snel inzetbaar.
Normaal gesproken zou het spelen met een spalk een optie kunnen zijn en zou hij dus gewoon door kunnen spelen maar daarover bestaat nog onduidelijkheid en kan een langdurige absentie ook zomaar een optie zijn.

:unsure: Er wordt weel heel veel ophef gemaakt om niets. :rolleyes:

Kut met peren is een optie en gewoon peren ook. :sleep:
 

RAZINHO

International
Misschien een idee om in afwezigheid van Guti, te experimenteren met Doan op die positie op het middenveld. Doan is zeer dynamisch, een echte loopwonder die veel ballen kan afpakken op het middenveld en daarnaast beschikt hij over een goede passing en kan tot slot zelf ook acties maken en gevaarlijk zijn rond de 16-meter van de tegenstander. Mark moet daar direct mee experimenteren tegen Vitesse aanstaande zaterdag.
 

Der Jaufe

Assistent Bondscoach
PSV heeft nog niks gezegd over of en hoe lang deze jongen uit de roulatie is maar hier buitelen de dramaqueens over elkaar heen. De feminisering van de maatschappij heeft het forum bij de strot gegrepen :confused:
 

RAZINHO

International
PSV heeft nog niks gezegd over of en hoe lang deze jongen uit de roulatie is maar hier buitelen de dramaqueens over elkaar heen. De feminisering van de maatschappij heeft het forum bij de strot gegrepen :confused:
Met een beetje gezond verstand kan je zelf wel beredeneren dat iemand die geopereerd wordt aan zijn hand in ieder geval de wedstrijden in september zal moeten missen. Dus, voldoende kans om Doan op diezelfde positie aan het werk te zien....trouwens, je hebt zelf wel wat trekjes van een Drama-Queen, Jaufe...! :unsure:;)
 

Penalty

Winnaar div. Wedstrijdvoor- spellingen
‘Guti’ na operatie terug naar Nederland

link

Érick Gutiérrez is inmiddels geopereerd aan de breuk in zijn hand. De PSV-middenvelder keert woensdag of donderdag terug naar Nederland, waar hij snel hoopt te herstellen.
Het lijkt uitgesloten dat hij bij PSV-Vitesse (aanstaande zaterdag) inzetbaar is, maar in het kamp van Gutiérrez is er hoop dat hij de volgende wedstrijden wel kan halen.


Hij wil natuurlijk zo snel mogelijk weer spelen nu hij eindelijk een basisplaats heeft.
 
Dat wordt definitief geblokt. Aanvallende creatieve middenvelders erin.
Naar voren spelen en niet achteruit. :mad:
Hendrix mag er best inkomen voor Rosario, maar samen gaat weer veel te verdedigend worden zonder aanvallende creativiteit.
Het marcheerde de eerste helft van verleden seizoen nochtans zeer goed , zelfs Ajax werd thuis weggespeeld.
Denk dat de oorzaak nadien eerder lag bij de opdracht die spelers meekregen .
Een aanvallende creatieve vervanger is inderdaad meer dan dan welkom.