Excelsior - PSV | Zaterdag 2 maart | Eindstand 0-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
Wat een verademing vandaag. Ihattaren weet niet eens welke mensen achter hem staan. Speelt alle ballen vooruit. Sadilek (op uitglijder na) speelt bijna foutloos en met energie. Dissonanten vandaag zijn de vermoeide Rosario en Dumfries. Dumfries loopt teveel in de weg en heeft nog geen goede voortzetting bedacht (een dikke 4). Ver van zijn vorm van 3 maanden geleden. Angelino zeker energiek. Bergwijn baasje. Viergever slordig in passes vooruit, maar liever dat dan een goede breedtepass.
Lozano wordt te weinig in het spel betrokken. Je moet hem veel meer betrekken, dan vergrijpen de verdedigers zich vanzelf aan hem. Hoop dat deze wedstrijd de ogen van MVB heeft geopend.
 
Excelsior - PSV 0-2. De uitslag had veel hoger kunnen en moeten uitvallen. PSV geeft verzuimd om vaker te scoren. Excelsior heeft een enkele keer op goal geschoten. PSV heeft 18 doelpogingen. Als ze even gas hadden gegeven of wat nauwkeuriger met de kansen omgegaan waren hadden ze zo met 5-0 of 6-0 gewonnen.
 
Laatst bewerkt:
Waar slaat dat nou op

Als je met 4 aanvallers speelt en 2 houthakkers op het middenveld. Vind jij dat een verbetering? Het ontbreekt al maanden aan creativiteit op het middenveld en dan haal je de enige creatieve middenvelder eraf. Dom in mijn ogen. Was ook wel te zien aan het spel na de wissel. Kwam niets meer uit. Duidelijker zo?
 
Welke 100? 9 van de 10 keer wordt hij gewoon echt onderuit geschoffeld hoor.
Hij maakt b#veel en veel te veel schwalbes. En als hij aangetikt wordt. speelt hij meteen de stervende zwaan. Als je bij een tikje gewoon door prbeert te gaan, is veel effectiever.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan