PSV - VVV-Venlo | Zaterdag 17 maart 2018 | Eindstand 3-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Wel triest dat er een rode kaart voor nodig was om over het dode punt heen te komen, maar toch fijn vertrouwen kweken voor de laatste wedstrijden zo. Hoop ik althans, kan ook zomaar een soort van gemakzucht kweken...
Neem aan dat t feit dat er rood voor nodig was (hoewel we de 2e helft aardig bezig waren, met als uitzondering het ontbreken van scherpte in de zone der waarheid) zal de dames hopelijk op de grond houden

Best een aardige wedstrijd gespeeld, de kansen moeten de volgende keer wel echt beter afgemaakt worden.

Dan vergeet je snel. Tot aan de rode kaart was het niet best en zou het helemaal niet onterecht zijn als VVV op voorsprong was gekomen. Thuis. Tegen fucking VVV

Haha verdient als VVV op voorsprong was gekomen? Ze zijn de tweede helft amper van hun eigen helft afgekomen. VVV heeft pak em beet 2 keer geschoten deze wedstrijd. Je weet wel dat PSV in het rood-wit speelt toch?

Dat zei ik toch, na de rode kaart was het wel gedaan. Je hebt toch de wedstrijd tot dan toe gezien?

S P A R T A let's hope tomorrow.Afijn 3 punten maar waarom Lozano eraf?

Zit nu naar de interviews te kijken.
Over de scheids.
Het klopt wat ze zeggen, dat PSV wordt voorgetrokken. Maar wel 10 man van het elftal, want de tegenstander wordt weer dik voorgetrokken boven Lozano.

Lozano werd gewoon terecht gewisseld.

30 schoten van PSV, 3 van VVV.
Terechte overwinning.

Goed dat zulks nog even gemeld werd, alle zeikerds in de studio leken de winst onterecht te vinden. En nee, wij waren niet goed, maar wel minder slecht dan VVV.

Interview van Suentjes was wel weer goud. Hij was zo ziek van de rode kaart, dat die hardop riep dat die heel graag punten had gepakt van PSV, omdat die liever Ajax kampioen ziet worden.

Hahaha, die Seuntjens. ‘Ik hoop dat Ajax kampioen wordt en dat we daarom punten van PSV zouden pakken.’
Ralph Seuntjens: de Sjaak Swart van het Zuiden.
En dat terwijl Sjaak Swart thuis zijn speech zat voor te bereiden voor maandag, waarin hij zou zeggen dat hij hoopt dat VVV degradeert, vanwege het pakken van onzinnig rood.

Over de hele wedstrijd gezien floot de scheids erg zwak met tijd en wijlen. Dat hij PSV bevoordeelde was echter onzin. Sterker nog, zo’n beetje alle overtredingen op Lozano vond ie prima. Daarmee hebben we dus 70% van de overtredingen afgedekt en floot hij dus vooral in het nadeel van PSV :CHEER::CHEER:

De wedstrijd was een drama en zonder die rode kaart had het me niet verbaasd als het 0-0 was gebleven. Wat me nog meer verbaasde is dat Cocu na echt een vreselijk slechte eerste helft gewoon weer dezelfde 11 spelers de wei in stuurde

Marco van Ginkel is PSV clubtopscorder aller tijden met Penalty's. 7 doelpunten en 0 keer gemist. Hij is Ronald Koeman voorbij gegaan.
Je kan veel zeggen van van Ginkel, maar hij heeft wel het Penalty probleem van PSV opgelost. :)