Wedstrijden PSV O19 t/m PSV O9

Kronos

Assistent Bondscoach
Afgelopen 1-1, PSV was zeker in de tweede helft de betere ploeg. Helaas liep Antonisse zich te vaak vast en wanneer hij dit niet deed schoot hij ze recht op de keeper van Heerenveen. Geelmuyden viel ook niet heel best in, twee grote kansen verprutst. Naast Matuta vond ik ook Oppegard goed spelen. Snelle back, veel opkomen en ook een goede voorzet, je zou bijna zeggen zet hem in de basis vaan PSV-1. Comenencia vond ik ook goed aan de rechterkant, verdedigend beter dan Oppegard maar aanvallend wel een heel stuk minder. Daarnaast is hij pas 15 jaar, gaat denk ik ook een goede worden. Centrale verdediging was op zich prima, keeper lijkt mij ook een goede speler. De rest viel, naast die enorm domme rode kaart van Daniels, niet echt op.
Hoe speelt de A1 tactisch? Punt naar voren of punt naar achteren op het middenveld? Verder nog opvallende accenten te zien?
 

Bas

Routinier
Straks weer een wedstrijd van PSV onder 19 (5e) tegen Utrecht onder 19 (4e) die live te zien is op het Youtubekanaal van PSV. De wedstrijd begint om 14:00.

Opstelling:

---------------------------Delanghe--------------------
Comenencia-----De Schutter-----Vos--------Oppegard
-----------------------------Matuta---------------------
------------------Geelmuyden-----Doudah--------------
Thomas--------------------Daniels-------------Antonisse
 
Laatst bewerkt:

DrJ

Routinier
Ondertussen doen de jeugdteams het best leuk bericht
Mag dan niet veel bij JPSV lopen, maar daar achter zit dus mogelijk wel wat.
Bij JPSV zit meer de opvulling. De beste jeugd zit in het eerste of is verhuurd. Misschien zou het slimmer zijn om de grootste talenten alvast bij JPSV te laten spelen en niet in de 019 of 017.
 

Bas

Routinier
Valt tot nu toe tegen, vooral Geelmuyden blinkt uit in balverlies. Verdedigend wel heel goed, nog geen kans tegen gekregen. 1 hele grote kans voor Antonisse die er niet in ging, ruststand 0-0.
 
Bovenaan Onderaan