Wedstrijdchat - Overige Clubs

Status
Je kunt niet meer reageren.
Sparta en NAC winnen niet, Willem II en Roda JC winnen wel.
Willem II wint ook, NAC en Sparta niet. Twente nu 2 punten achter Sparta en 4 punten achter Roda en 8 punten achter de veilige plek van NAC.
Vandaag: VVV-Twente
Volgende week: Sparta-VVV
VVV bepaalt wie degradeert. ;)

Vitesse moet nog tegen NAC, Sparta en FC Twente. ;)

Benieuwd of FC Twente de ambities al een beetje heeft bijgesteld.

Schakel net in en zie dat Groningen gewoon op 2-0 had moeten staan maar dat die schlemiel de penalty erg slap neemt. Jammer.

Godverdomme, helemaal niet mee gekregen. Zit dan ook pas net 5 minuten naar het magistrale tikki takka voetbal van de godenzonen te kijken.

Dat verwacht ik ook inderdaad. Maar voorlopig is het wel leuk en verrassend dat ze voorstaan. Had uberhaupt al een walkover verwacht.

Ajax heeft het de laatste jaren lastig in Groningen. Vorig jaar hebben ze daar ook dure punten verspeelt toen Feyenoord verloor van Sparta.

Onana wist dat Mahi die hoek zou kiezen. 75% van zijn penalty's gaan in die hoek. Daarom ging hij er vol voor.

Fantastisch ook dat Ten Hag nadrukkelijk voor Veldman in het centrum koos. Bij de 1-0 werd hij gedold en hij kreeg dus ook de penalty tegen. :lmao:

Hopelijk doen ze dat nu weer en gaan ze in ieder geval met een voorsprong de rust in, maar dan zullen ze wel wat meer doelpunten moeten maken verwacht ik, en die Onana lijkt daar niet bepaald aan mee te willen werken. Die pakt echt alles.

Met een mindere keeper had het zeker al 2-0 kunnen staan (reken ik de pingel niet eens mee). We gaan wel zien wat de 2e helft brengt, vooralsnog ziet het er allemaal mooi uit.

Ajax heeft ook geen 1 kans gehad, dan weet je dat Groningen een foutloze wedstrijd speelt. Maar het is nog niet gespeeld natuurlijk. Al vaak genoeg gehoopt toen Ajax achter kwamen, maar telkens wonnen ze hem nog.

Op twitter kom je hashtag #tenhagout alweer tegen.

2-0 afgekeurd wegens vermeend buitenspel

Misschien wordt het eens tijd om verder te kijken dan dat. Er zijn daar 4 trainers geweest die geen prijs hebben kunnen pakken, wanbeleid. Maar goed, lekker door blijven gaan :D

Doelpunt afgekeurd omdat die spits met zijn bovenlichaam voorbij de laatste linie uitstak? Of omdat die kluns van Groningen op de grond bleef liggen? Anders, die grens werkt zeker in de athletiek bij de afdeling foto-finishes ofzo.