Wedstrijdchat overige clubs seizoen 2018/2019

Ben zelf niet zo'n fan van uitlachen; zoiets kan alleen maar op je terugkomen. Fijn dat Ajax verloren heeft. Ook omdat PSV nu gewaarschuwd is voor die wedstrijd.
Genieten wanneer het kan moet je natuurlijk wel gewoon altijd doen, zoals nu. En het uitlachen van dat lamlendig zooitje hoort daar vandaag even bij ;) Het zou anders zijn als we nu brullen wel even kampioen te worden en al gaan schreeuwen Helemaal niets in A'dam etc. Dat zul je mij nooit horen doen voordat het ook daadwerkelijk zo ver mag zijn. Ben het wel helemaal eens dat je als speler geen moment met Ajax bezig zou moeten zijn (hooguit als het als extra motivatie kan dienen).
 
Prachtig. Ik verheugde me erop om deze chat te openen. Ik vind het veel leuker om de standen te gissen op basis van de reacties hier. De eerste reactie gelijk, "waar is Ajacied1900 als je hem nodig hebt". Ik denk, het zal toch niet, ik ga verder terug... Heeft Heracles nou gewonnen? :lmao: Ik zag ook een reactie dat we de kans hebben om op 8 punten uit te lopen, dan zal het wel. Dit is toch wel leuker dan Ajax live op hun bek zien gaan. Dat heb ik ook vaak gezien, maar achteraf is het zo sneu om harder te juichen voor puntverlies van de tegenstander dan de punten die je eigen clubbie pakt. Dit forum geeft me het gevoel dat ik mijn dosis leedvermaak toch nog binnenkrijg zonder me de sneue 'haat is groter dan liefde voor de eigen club' supporter te voelen :S:.
 
Dolberg ooit de man van 50 miljoen, Neres die lang bijna gelijk liep met Lozano qua totaal van assists en goals. Die worden allemaal op de bank gehouden ten faveure van "ervaren mannen" die Ten Hag in zet om prijzen te pakken; Blind, Huntelaar, Tadic Schone. Volgens de pers en de grote achterban waren ze al kampioen, maar voorlopig is de 75 miljoen van Frankie de enige prijs die ze te pakken hebben.

Dit is een goede dag, maar wij moeten Utrecht niet onderschatten. Het is nu aan ons om wél, op een strijdbare manier voor de winst te gaan.
 
Heracles wint van Ajax.

Heracles was een echte held, die door de combinatie van enorme kracht en een flinke dosis slimheid machtige daden kon verrichten.
In de Ilias van Homerus wordt Ajax beschreven als een grote, koppige, zwijgzame man.
De godin Pallas Athene maakte Ajax krankzinnig. Toen de periode van waanzin voorbij was, pleegde Ajax, die zich diep vernederd voelde, zelfmoord: hij stortte zich op zijn eigen zwaard.

:ROFL: :lmao:
Ach uitendelijk pleegde de God Ajax toch zelfmoord in de Griekse Mythologie. Ben benieuwd wanneer die collectieve zelfmoord of/en permanente degradatie gaat plaatsvinden...:unsure:
 
Ik denk eerder dat de regie niet blij is met Tom Egbers.
Ergens in de jaren 80/90 verscheen Egbers op het sporttoneel. Hij kon er echt geen kloten van.
Die en die is geblesseerd vanwege een ‘uit de komme duim’.
En ooit begon de eindtune, terwijl Egbers nog niet klaar was: ‘Hee hee, wat doen jullie nou?’, waarna de lichten ook uit gingen.

Hahaha.
 
3 weken geleden waren er hier pessimisten die jullie al feliciteerden met het kampioenschap. Kan gek lopen, dus die felicitaties mag je nog even bij je houden ;)
Ik zie PSV minder vaak door de onder grens zakken en Ajax juist wel. Hoewel ik de beker niet als prijs serieus neem hoop ik dat ze Feyenoord wel kunnen verslaan. Verder heb ik geen illusies.