Wedstrijdchat Jong PSV

Jong PSV snapt 't nog niet echt. Het is meestal de bedoeling dat PSV in de laatste minuut scoort en niet de tegenstander.

Jong FC Utrecht - Jong PSV 3-2.
Alweer in de extra tijd een goal tegen 90'+ 3' :oops: Nog niets geleerd blijkbaar.

Schijnt n stugge wedstrijd te zijn geweest, breien breien en nog eens breien. Niet in de 16 kunnen komen. Kortom, voldoende aangrijpingspunten om aan te werken.

Als ze niet in de 16 kunnen komen moeten ze gewoon de lange bal hanteren en dan komen er gewoon kansen voor Piroe en Verreth.

Jong PSV staat na 10 minuten al 1-0 achter tegen NEC door een goal van Braken. Het is toch om te ... :braak: ;)
Bart Ramselaar staat in de basis.

Toch wel zonde dat FOX besloot om van het schakelprogramma over te gaan naar de reclame bij aanvang van de blessuretijd. Goals gemist. :(