Sparta

De jeugdopleiding van Sparta maakt tegenwoordig deel uit van de Ajax jeugdopleiding. Wie spelen er in het eerste van Sparta?

Dante Rigo komt bij Sparta veel oude bekenden tegen. De Rotterdammers hebben met Laros Duarte, Dirk Abels, Lassana Faye, Mohamed Rayhi en dus Rigo vijf potentiële basisspelers met pakweg 40 jaar PSV-ervaring (vooral jeugdopleiding) aan boord.

Blijft toch een gemiste kans van PSV.
 

Tifosa

Ballenjongen
Benieuwd hoe SP het er vandaag van af brengt tegen Ajax (btw vd Ligt ligt nu ff niet goed bij italiaanse persmaffiosi. 3 Tegengoals worden hem aangerekend gisteren. :unsure:
 

IPF

Forummer van het jaar 2015
Een Rotterdamse club die zijn ziel verkoopt aan Ajax. En dat ondanks dat ze al jaren een mooie jeugdopleiding hebben en veel talenten hebben voortgebracht. Hopelijk gaan ze weer terug waar ze al jaren thuis horen, de KK divisie.
 

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
Zie nu de samenvatting Sparta-Ajax... Waar in de film 300 de moedige Spartanen tot aan de dood weerstand bieden aan een vreemde mogendheid, heeft dit Sparta zijn ziel voor een paar grijpstuivers verkocht aan 020... Zo verdedigen... Dat hoeven zelfs amateurs niet te doen. Driewerf braak.