PSV - LASK Linz | Donderdag 24 oktober | Eindstand 0-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Mwahh, Koert als PSV fan vindt het een penalty. Ik niet hoor, was niks aan de hand

Achterin is het soms nog wat slordig maar Geef de bal maar aan Bergwijn vandaag, loopt iedereen voorbij!!

Opvallend dat trouwens Pereiro ook niet op de bank zit (sowieso maar 1 middenvelder)

De tegenstander kan er weinig van. Als we dit niet winnen...
De vraag is : wordt de eindstand 1-0 of 7-0....aan de kansen te zien zoy het al zeker 2-0 moeten zijn, maar PSV kennende ( Mark kennende ) kan het straks bij rust nog steeds 0-0 zijn en gaan we de 2e helft billenknijpend verder en uiteindelijk wordt het een magere overwinning met eindstand 1-0....