PSV - Feyenoord | Zondag 14 maart | Eindstand 1-1

Status
Je kunt niet meer reageren.

ontleder

Basisspeler
De veldbezetting (restverdediging) achterin en op het middenveld heeft niets met blessures of corona te maken. Dat is gewoon niet goed.
Dat ben ik niet met je eens. Volgens mij heb ik dit punt al eens eerder gemaakt, maar Bommel heeft 2 jaar gehad, Schmidt een door corona verpeste voorbereiding en tijdens de eerste maanden een coronagolf. Blessures mogen eigenlijk geen excuus aan, maar met Romero en daarna Gakpo en Madueke helpt ook niet om je tactiek er goed in te krijgen. Bij vlagen zie ik ons echt goed spelen. En vooral tegen Ajax speelden we een heel hoog niveau. Dat kan geen toeval zijn, dat is ook de hand van Schmidt. Dat pressiespel is lastig, maar als het goed gaat een wapen (bijv. vandaag eerste helft en ook tegen ajax).
vandaag ???? indien Feyenoord zijn kansen een beetje afmaakt krijgen we er minstens drie binnen de eerste helft ze liepen er gewoon los door .
 

Mikasa

Internationale Legende
Idd, en hij heeft gelijk. Eerste taak is verdedigen, tweede taak is overzicht(oa kan ik opdribbelen) derde is niet eens een taak maar een bonus ga eens een keer mee naar voren! Doe dat 5-10 keer in de wedstrijd en dan goed. Ipv continu en dan je tegenstander loslaten en niet meer bij kunnen halen, of in het laatste kwartier ook nog naar voren stomen en niks meer met de bal kunnen omdat je moe bent.
Ik ga er vanuit dat dit van Schmidt moet.
vandaag ???? indien Feyenoord zijn kansen een beetje afmaakt krijgen we er minstens drie binnen de eerste helft ze liepen er gewoon los door .
PSV had er net zo goed een aantal kunnen maken in de eerste helft. 1-1, 1-4, 3-0 en alles daartussen was mogelijk.
 

CNG MrKrateos

Trainer Coach
Perez liet gisteren met beelden zien dat Max en Dumfries zo hoog stonden dat ze eigenlijk niet konden deelnemen aan de aanval, maar zeker niet op tijd terug waren om te verdedigen. Dan zag je op hun positie continu vrije mensen in de counter.
Ik dacht echt even dat ik per abuis in het F1 topic zat...

Terug naar voetbal, ik zag inderdaad hetzelfde. Dumfries en Max moeten komen en gaan, niet staan en de bal in de voeten krijgen. Onze verdediging is ook helemaal niet zo zwak, maar zet zichzelf buiten spel. Soms zelfs zo diep dat ze buitenspel staan.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan