PSV - AS Monaco | Donderdag 21 oktober | Eindstand: 1-2

Status
Je kunt niet meer reageren.

Luc de Jong

International
Wat me opvalt op dit forum is dat er nog veel mensen in een soort ontkenningsfase zitten. Denken dat we nog EL blijven spelen en 'gewoon 'tweede' worden, echt het is een puinhoop met Schmidtje.
Ik heb al eerder gezegd haal Wim Jonk als trainer, maar nee die was te licht en Volendam deed het niet zo heel goed, kijk ff waar Volendam nu staat!
En volgend seizoen 4e worden en boos worden op het bestuur omdat we de trainer van Volendam hebben gehaald..
 

observer

Supporter
Denk jij dat zij het beter hadden gedaan tegen AS Monaco en Real Sociedad? Tegen Monoca misschien. Maar je kunt dat niet vergelijken met Jablonec, Randers, Cluj, Union, Sparta Praag, Maccabi, een C-team van Spurs en NS Mura.
Sinds wanneer is de nr 11 van Frankrijk beter dan de nr 5 uit Duitsland?
 

robpsv11

Grammatifaler
Sinds wanneer is de nr 11 van Frankrijk beter dan de nr 5 uit Duitsland?

Sinds Monaco een selectie heeft die 5 keer zoveel waard is dan die van Union.

Sinds Monaco al meerdere jaren in de top van Frankrijk meedraait en bijna vaste gast is in Europa. Tegenover Union dat vorig jaar voor het eerst sinds 1991 op het hoogste niveau van Duitsland speelt en pas voor de 1ste keer een Europese groepsfase heeft bereikt

Sinds Monaco een team heeft met internationals tegenover Union dat speelt met een verdediger die bij PSV op de bank zat en werd uitgekotst.

Dit soort vergelijkingen gaan een beetje mank. In jouw beredenering zou Osasuna, de nummer 2 van Spanje, beter zijn dan Leipzig, United, Juventus, Lyon etc.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan