Oefenwedstrijden

Phillip Cocu

Assistent Coach
Inderdaad. En vorig jaar heeft ajax in de voorbereiding ook niet tegen aansprekende clubs gespeeld. Voor wat het waard is.
Maar goed, een middenweg of middenmoter uit de Duitse competitie en een nummer vijf van de Spaanse competitie moet er toch wel tussen kunnen? Het is geen Ajax- VVV
 

Tieky87

Routinier
Tja, je kan wel tegen een club van het niveau Bayern willen oefenen, maar als je dan met 5 of 6-0 op je broek krijgt, ga je ook niet echt met een lekker gevoel de wedstrijd tegen Galatasaray. Kun je beter een vergelijkbare tegenstander treffen.
 

Relix

Slimste Forummer 2020
Bruma. Kunnen we die gast alsjeblieft een gebiedsverbod geven in een straal van 500km rondom Eindhoven
Hoewel we er hetzelfde instaan mag hij wmb er vijf maken vandaag en wat interesse opwekken bij al de superscouts die voor deze pot aan de buis gekluisterd driftig aantekengen maken. ;)
 

Bas

Routinier
Maar Mo zit wel op de bank. Dit is volgens mij zo een wedstrijd waar in de rust alle wissels gebruikt gaan worden, dus dan maakt dat niet veel uit.

Dat is waar, maar als ik kijk naar het verschil tussen wat er in de basis staat en wat er op de bank zit dan denk ik wel dat Roger dit als de best beschikbare 11 ziet.
 

Penalty

Internationale Legende
De wedstrijd gaat beginnen om 15.00 uur en er nu beeld.
Er zijn een soort vakken gemaakt op het veld met kalkstreepjes. Zal wel een reden hebben i.v.m. de veldbezetting en zones.
 
Bovenaan Onderaan