NAC - PSV | Donderdag 23 januari | Eindstand 2-0 (uitgeschakeld)

Status
Je kunt niet meer reageren.

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
Niet de inzet maar het is wel de verkeerde samenstelling van een team. Kijk wat Ajax tegenwoordig aan karakters binnen haalt, Zuid Amerikanen die echt strijden en geen Pereiro of Guti die hun been eerder terugtrekken dan er met overtuiging voor gaan. Zag je die Martinez toen hij de bal van Sparta uit het doel haalde? Dat zie ik bij ons niet.
En nu 2-0
Ik heb al die tijd nog geen Johnny rot op gehoord. Zelfs Feyenoord zou in brand staan met zulke uitslagen.

We hebben de trainer eruit gegooid, hè? Da's ook daadkracht.
 

Der Jaufe

Internationale Legende
Goed dat ik besloten heb voor de wedstrijd, om niet te gaan kijken. Met zo angsthaas opstelling, hoeft het voor mij niet. Blijkbaar is het weer om te huilen en ze staan onze diva's 1-0 achter met een mannetje minder. Ah, 2-0 en de beslissing. Kan er niet eens boos om worden.

Middelmatige tering selectie. Maar wel tonnen op het maand ontvangen op hun bankrening. Wat was je een mooie club PSV, maar wordt volledig kapot gemaakt door verkeerde mensen. Uitgeschakeld worden door weer een Jupiler League club.
Traditieclub zogezegd
 

IPF

Winnaar 'Meeste voetbalkennis' 2020 & 2021
Eerst Baumgartl die blundert en later zijn landgenoot die zichzelf overschat en met de bal gaat lopen. Schwaab he, die weg mocht en weg ging en toen hij niets kon vinden, mocht hij weer komen. En staat gewoon basis bij PSV. Schwaab.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan