Helmond Sport

Waarschijnlijk gedaan om aan te geven dat Helmond Sport het niet goed keurt, maar in de hoop dat de tuchtcommisie besluit dat de speler al genoeg geschorst is door Helmond Sport zelf.

Genoeg geschorst door Helmond zelf? 1 wedstrijd. Nee gooi er nog maar eens lekker een wedstrijd of 5 boven op, zal hem leren met zijn domme gedrag. ;)

Edit: Uit supporters standpunt kan ik je verklaring enigzins begrijpen, maar ik neem toch aan dat je dit gedrag ook niet goedkeurd?
 

DikkeDuitser

Jeugdspeler
Helmond accepteert vijf duels voor Guijo-Velasco
Daniel Guijo-Velasco heeft vijf duels de tijd om na te denken over zijn actie van vorige vrijdag. De middenvelder is voor vijf wedstrijden geschorst vanwege de Hitlergroet die hij tot tweemaal toe maakte tijdens Helmond Sports duel met RBC Roosendaal.

Helmond maakte bekend dat de club het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB accepteert. Die had dinsdag duidelijk gemaakt dat hij Guijo-Velasco vijf duels wilde schorsen vanwege zijn gedrag.

Afgelopen zaterdag had Helmond al besloten de Belgische middenvelder voor één wedstrijd buiten de selectie te laten. Bovendien moet hij meewerken aan een scholenproject.

Dit seizoen kwam Guijo-Velasco alle achttien competitieduels van Helmond Sport in actie. Coach Jurgen Streppel zette hem telkens in de basis. Hij scoorde éénmaal en leverde zeven assists. Alleen Keisuke Honda (VVV-Venlo) leverde net zoveel beslissende passes als Guijo-Velasco.
Zoals ik al dacht ja. Terecht.
 

Fritske P.

Ballenjongen
Zat er dik in inderdaad, goede zaak.....

Fritske P. (de volgende keer maar weer gewoon schelden meneer Guijo-Velasco)
 

Merel

Basisspeler
Goed dat Helmond Sport het accepteert.
Maar waarom moet hij meedoen aan een scholenproject?
 
@ LeicesterPhoolies:

over het algemeen staat geschiedenis - dus ook over het gebeuren in Auschwitz - bij het belgische onderwijs op een vrij laag pitje. Het is een minderheid die echt weet wat er in de jaren '40 in Auschwitz gaande was. Daar behoort Guijo-Velasco duidelijk niet bij.
Hoe kan dat, dat is toch gewoon onderdeel van het vak 'geschiedenis'?
Misschien dat ze Guijo-Velasco kunnen laten meehelpen aan de restauratiewerkzaamheden aan fort 'Eben emael' :p
 

Davy-040

Basisspeler
Klopt het wat ze zeggen over de mensen die bij het veld wonen bij Helmond Sport dat die dakjes aan sommige supporters verhuren?

Het is daar wel altijd druk met bakken bavaria!
maar hoe duur kost een normaal kaartje dan? 5 euro?
 

Merel

Basisspeler
Ik durf het niet met zekerheid te zeggen maar hoor van een paar HS supporters dat ze gewoon met klapstoeltjes op een dak zitten.
 

Juul

Invaller
Ik had eergisteren nog met Joost Habraken gepraat. Hij zij dat hij over 2 of 3 maanden weer helemaal hersteld was. Alleen Jurgen Streppel had tegen Habraken gezegd dat hij het hele seizoen niet meer voetbalt.
 

KoningAlexIV

Invaller
Ik had eergisteren nog met Joost Habraken gepraat. Hij zij dat hij over 2 of 3 maanden weer helemaal hersteld was. Alleen Jurgen Streppel had tegen Habraken gezegd dat hij het hele seizoen niet meer voetbalt.
Het broertje van hem of neef ofzo was mijn Duits leraar ;) Tenminste ik meende dat hij of iemand anders ooit zei dat hij het broertje daarvan is.
 

Bloempie

Ballenjongen
Zullen zien,

Volgende week moeten ze tegen mijn club:D SC Cambuur!
Maar dat kan idd wel eens een leuke wedstrijd worden.
 

robpsv11

Grammatifaler
ze zijn door naar de volgende ronde voor een plek in de eredivisie, in de volgende ronde komen ze waarschijnlijk tegen Sparta wat een moeilijke klus zou worden
 
Bovenaan Onderaan