Darts

Dobey mist op 40 voor 3-2 leiding en verliest zijn eigen leg. Gary Anderson mist een leg later op dubbel 6 maar vervolgens mist Dobey de grote 10. Gary Anderson gooit uit op dubbel 6 en wint met 4-3. :maniac:
Een narrow escape voor Gary Anderson. :oops:

Haha jezus. Hoevaak is Anderson wel niet gered met zijn laatste pijl op cruciale momenten? Nu ook voor de wedstrijd, weer met zijn laatste pijl.

Wat druk met je kan doen in de verlenging. Zonde zeg voor Dobey. Wat speelde die de wedstrijd van zijn leven. Zo verschrikkelijk goed, en dan nog verliezen.

Kijken wat Van Gerwen ervan bakt tegen Lewis. Zal me niks verbazen als het ook zo wedstrijd wordt.

Haha jezus. Hoevaak is Anderson wel niet gered met zijn laatste pijl op cruciale momenten? Nu ook voor de wedstrijd, weer met zijn laatste .

Is natuurlijk ook de klasse van Anderson, Dobey gaat 2x in de fout en hij straft het meteen af. Net zoals bij Wattimena, al kwam onze Schotse vriend daar nog meer goed weg.

Dit is dus het probleem met Van Gerwen. Hij geeft zijn tegenstander's teveel kansen en het geloof om terug te komen. Weer aan het prutsen om 3-0 voorsprong te komen in sets. Nee, weer jezelf moeilijk maken.

Van Gerwen begint dubbels te missen en Lewis gooit 2x 180 achter elkaar. Van Gerwen gooit de set weg en het staat 2-1.

In de 1e leg van de 4e set begint van Gerwen direct met een 116 finish.
In de 3e leg mist van Gerwen dubbel 16 en Lewis gooit uit.
De 4e leg breekt van Gerwen dan weer met een 11 darter. Het is 2-2.
De 5e leg is voor van Gerwen. Van Gerwen staat met 3-1 in sets voor.

Laatst bewerkt:
Michael van Gerwen breekt in de 5e leg van de 5e set en wint de set met 3-2 en de wedstrijd met 4-1 in sets.