Walter Benítez (K)

Heej, hebben we de scheids weer eens mee, maar dat komt toch noooooooit voor.
We hadden ook wat mazzel met de blessuretijd. Dat had meer dan 4 minuten moeten zijn. Maar dat soort cadeautjes krijgen we anders nooit 🤔
Nooooooooit

Nooooooooit
… voor tijd die ze zelf gerekt hadden? Boontje loontje. Goed dat de scheidsrechter daar zonder (neem ik aan) toe te geven de spelregels even omzeilt.

In het kader van zuivere speeltijd wat even na het wk leek te gebeuren heeft de knvb dat lang volgehouden.. Voortaan doen we gewoon 15 minuten per helft, zoveel scheelt het toch al niet met wat het nu is..

Gewoon de klok stilzetten als de bal niet in het spel is.

Gebeurt ook niet consequent op dit moment. Zou wel moeten..
Nee ik bedoel iemand met vinger bij de klok en elk moment dat de bal niet in het spel is dat diegene dan de klok stilzet, kan je de discussie voeren of ze dan nog 2x 45 minuten moeten spelen, maar dat is wel het eerlijkste manier. Ben je weer een interpretatie moment kwijt. Vrije trap betekent tijd stop, op het moment dat hij genomen wordt tijd weer aan.