PSV - Feyenoord | Zondag 14 maart | Eindstand 1-1

Status
Je kunt niet meer reageren.
Slap gedoe op het eind.

Je verliest misschien niet door Nijhuis, maar hij beïnvloedt de wedstrijd wel zo. De lul.
Tja, hij ontneemt je 2 kansen. Of t goals waren geworden zullen we nooit weten, maar wat een pedante eikel is die vent toch.

Schandalig weer niet gewonnen tegen een hele matige ploeg! Volgende week 100% zeker verlies in Alkmaar, die kan je echt opschrijven. Opzouten met die Rosario en Sangare op een middenveld echt 0 creativiteit. Vitesse ook weer dichterbij pffffff, echt wat een loser als trainer hebben wij!
.

Tja, ach, met Bas aan de fluit ben je blij dat ie niet heel veel invloed heeft gehad en slechts 2x zijn lijnrechter overruled ten nadele van PSV. Op deze manier geen vrij trap en bij de tweede hadden we met aardig wat man eruit gekund. Vreselijke vent.
Tsja, we dragen dan ook geen 020 shirts. Die krijgen straks weer gewoon een pingel om vrij onduidelijke redenen of 7 minuten blessuretijd als het nog gelijk staat.. Het is wat het is..

Vreselijk frusfrerend weer. 15x op rij in toppers niet winnen; een schande. 2e helft gewoon moeten afmaken tegen dat afbraakvoetbalploegje. Laatste minuten een schande dat ze niet volle bak blijven aanvallen.

• Leuk
Reactions: IPF
Tering wat is dit PSV gruwelijk saai om naar te kijken. Dat schijt 4222 formatie, past ook helemaal niet bij de club.

En weer geen topper gewonnen natuurlijk. Triest. Volgende week uit bij AZ, ga je ook niet winnen. 6 van de 6 toppers dit seizoen niet gewonnen. Roger Schmidt.
Ik heb het wel eens veel erger gezien hoor. Hier hadden we moeten winnen.

1e helft aanvallend de beste, verdedigend de slechtste.
2e helft andersom.

Gezien de 100% kansen voor beide ploegen is 1-1 een terechte uitslag. Alleen is t frustrerend dat we zulke wedstrijden nooit eens wel winnen.
En natuurlijk een keeper bij de tegenpartij die een prima wedstrijd keept.