Engels voetbal

Chelsea - Liverpool 1-2 eindstand ... mooi. :)

De Liverpool fans zongen in de laatste minuten "you'll never walk alone" in Stamford Bridge. :D

Volgens mij zag ik vlak voor het einde nog een handsbal, maar dat missen engelse arbiters wel vaker :(
 
Ik was blij verrast dat Liverpool wederom won. Aangezien ze zo matig verdedigen had ik het niet verwacht. Altijd mooi als Chelsea onderuit gaat. Liverpool doet het toch gewoon echt goed tegen de topclubs tot nu toe. Winst tegen Arsenal, tegen Leicester en nu weer Chelsea. Netjes hoor. Goed veldspel ook en Klopp heeft de zaakjes goed op orde daar. Het is allemaal pais en vree. Het is ook echt zo'n aanstekelijke man, een echte vader voor zijn spelers. Streng, gepassioneerd, maar rechtvaardig en slim. Zou het zo leuk vinden als ze kampioen zouden worden.
 
West Ham. Een van de, naar mijn mening, mooiste clubs van Engeland is kapot gemaakt na de verhuizing naar de UFO die eigenlijk kenmerkend is voor het voetbal van tegenwoordig: geld en grootheid. De verhuizing van West Ham is iets waar ik al een tijd bang voor was, de prachtige Engelse stadions worden verruimd voor buitenaardse betonnen bouwwerken. Voor mij zijn het geen stadions meer, maar commercie tempels. Ik ben bang dat er nog vele zullen gaan volgen.

Inmiddels ben je ook als voetbalsupporter steeds minder een supporter voor clubs, maar een object dat geld over de toonbank moet smijten. Mensen betalen een godsvermogen (in dit geval 700 euro) en hebben dan vervolgens niet eens de vrijheid om te mogen staan. Het is echt absurd hoe hard mensen bezig zijn deze sport volledig te commercialiseren en van de stadions een bioscoop te maken. Gelukkig heeft PSV laten zien hier anders over te denken met de komst van de staantribunes (waarvan nog steeds hulde) maar naar mijn mening wordt de mooie sport (en ja ik weet het, voor sommige is dat allang niet meer) voor de fanatieke supporter wel stukje voor stukje kapot gemaakt door geld en macht.

Hier een stukje over West Ham fans die wordt verboden om te staan en het nieuwe 'stadion':

http://www.volkskrant.nl/sport/-zin...hash=8d503a127e175bd00af058f3cecfae80d6e49760
 
Laatst bewerkt:

Het is niet de eerste keer dat Allardyce in verband wordt gebracht met illegale praktijken bij transfers. In 2006 claimt een zaakwaarnemer in het BBC-programma Panorama dat de toenmalige Bolton Wanderers-coach betalingen zou hebben aangenomen om spelers aan te trekken.

Allardyce heeft die beschuldigingen altijd ontkend en een onderzoek van de Engelse voetbalbond leverde niets op.

http://nos.nl/artikel/2134633-engelse-bondscoach-allardyce-in-problemen.html

:unsure: Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid was hij toen ook schuldig. :rolleyes: :slap:
 
Laatst bewerkt:
Hij is opgetrommeld door de FA nu die not amused is. Geruchten gaan dat hij vandaag nog ontslagen zou kunnen worden, maar dat zijn slechts geruchten.

Bron: Twitter &

http://www.thetimes.co.uk/edition/s...lardyce-over-corruption-allegations-2kd5q78ss

----------------------------------------------------------------

Dat commentaar over Harry ook zeg:

On Prince Harry:

“Harry’s a naughty boy. He’s a very naughty boy, very naughty. He shows his bottom and all sorts.”

Naughty boy! :xd: :slap:
 
Laatst bewerkt:
http://www.vi.nl/nieuws/telegraph-onthult-grootschalige-corruptie-in-engels-voetbal.htm

De Daily Telegraph gaat deze week van 8 managers bekend maken dat ze steekpenningen aannemen, alleen contracten van spelers verlengen als ze een deel op de eigen rekening gestort krijgen, en meer van deze ongein.

Volgens zaakwaarnemer Pagliara is er zelfs een codewoord voor zulke zaken: "Pino, heb je een kopje koffie voor me", zeggen ze dan.



Ik ga nu toch wel anders kijken naar Guus die constant maar kopjes koffie/cappucino wilt komen drinken bij ons. :unsure: :p
 
Engeland heeft er een handje van om bondscoaches aan te trekken van niet-onbesproken gedrag. Van Eriksson tot Big Sam... Alleen Sir Bobby Robson was een gentleman.
 
Als dit inderdaad allemaal waar is: de betreffende managers voor het leven schorsen en de clubs uit de Premier League uitsluiten voor Europees voetbal... Uiteraard zal dat laatste nooit gebeuren.
 
Tottenham scoort 2-0 tegen Manchester City in de 37e minuut. De 1-0 was in de 9e minuut een eigen goal. Wat een tempo in deze wedstrijd. Dat zie je niet in de eredivisie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan