Sparta Rotterdam - PSV | Zaterdag 2 november | Eindstand 2-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
De competitie kun je nu echt wel op je buik schrijven. Wonderen daargelaten gaat Ajax er normaliter niet 9 verspillen terwijl PSV ondertussen zelf alles, maar dan ook alles wint. Helaas, een harde les voor JDJ en Van Bommel. Het beste maken van Europa en de beker dan maar en proberen 2e te worden in de competitie.
 
Je krijgt twee weken op je donder... en er zit geen enige reactie in de ploeg. Schuiven en schuiven en schuiven op het veld.. een coach die maar vast houdt aan faalhazen en niks vernieuwends kan brengen. Een td die alleen maar miskopen heeft gedaan, dat is ook knap.

Ons team blijkt dus inderdaad volledig afhankelijk te zijn vd 4 voorin. Wat een armoe.
 
Met Onana win je hier 0-2. Dat zegt genoeg.

Weg met die clown op doel. En neem stagiair JDJ mee. Wegwezen en nooit meer terugkeren.
De hele achterste linie exclusief Dumfries is gewoon niveau Heerenveen, niet eens een Feyenoord in normale doen. 10 miljoen n voor Baumgartl, laat me niet lachen. Zelfs de Sparta had het makkelijk tegen die twe. JdJ wegwezen!
 
Haha, daar mag Bommeltje nog god bedanken dat die 2-2 nog viel.

Kansloos zooitje. Worden op deze manier derde, misschien tweede. Geen woorden voor.
 
Zonder Malen en Bergwijn is het echt heel, heel pover. Doan en Bruma zijn leuke dribbelaartjes, maar rendement ontbreekt. Van Ihattaren kun je niet verwachten dat hij het team even komt redden. Heel erg zorgelijk, zeker als Bergwijn er nog lang uitligt. Hopelijk is Malen snel weer terug.
 
Jammer, verlies was beter geweest, dan maar exit van Bommeltje forceren. Nu is er weer niks aan de hand en was alles ongelukkig blablabla :FP:
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan