BATE Borisov - PSV | Dinsdag 21 augustus | Eindstand 2-3

Status
Je kunt niet meer reageren.
Hij werkt en sleurt maar stiekem is het toch tragisch dat Luuk de rest van de voorhoede niet meer kan bijbenen.
 
Die kans had Huntelaar wel gemaakt. Verschil tussen een spits die het wel redelijk heeft gedaan in het buitenland, en een spits die volledig mislukt is in het buitenland.
 
Moeten wij als supporters een handtekeningenactie starten om Mark ertoe te bewegen om Luuk geen aanvoerder meer te laten zijn en hem op de bank te houden ten faveure van Malen...??? Want, hoeveel krediet heeft Luuk bij Mark om na deze wanvertoning nog steeds als aanvoerder in de basis te starten aanstaande zaterdag....
 
Vond juist het probleem dat bij tegenaanval BATE de backs veel te hoog stonden, en niet goed mee terug lopen. Daardoor veel druk op het centrum.

Mwa, communicatie is echt zeer matig lijkt het. Want iedere keer zie je dat maar weinig spelers van PSV een directe man juist dekken. Of wil van Bommel dat de centrale verdedigers zone dekken en de controleurs dan de mannen oppakken? Ik weet het niet, maar in beide gevallen is het zorgelijk.

Hoge backs brengen natuurlijk risico met zich mee, maar zowel backs als het centrum verdienen blaam voor het weggeven van die kansen.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan