Wedstrijden PSV O19 t/m PSV O9

PSV O19 speelt vandaag t/m zondag een toernooitje, wedstrijden duren 15 minuten dacht ik De eerste twee wedstrijden zijn met 7-0 (Amar Catic 2x, Cody Gakpo 1x, Michal Sadilek 1x, Karim Bannani 1x, Jael Hattu 1x, Bertalan Kun 1x) en 4-1 (Mike van de Meulenhof 1x, Michal Sadilek 1x, Robin Schoonbrood 1x, Amar Catic 1x) gewonnen. Keeper Van de Meulenhof heeft dus ook al gescoord ;)
Op laatstgenoemde site worden vanaf morgen als het goed is ook alle wedstrijden live gestreamd, best leuk als je nog wat tijd over hebt dus :)

Verloren gisteren kansloos (0-2) van Feyenoord -19. Kwamen in alle facetten, technisch, fysiek en loopvermogen zwaar te kort tegen de Rotterdammers. Weinig hoopgevende acties gezien van onze kant.

O17 ;) Sidibe was ook niet heel goed las ik, en later gewisseld vanwege een blessure. Hopelijk niet te ernstig. Overigens werd nog geen half jaar geleden gewonnen van Feyenoord O17, met een uitblinkende Sidibe.

En wonnen laatst met 3-1 van de nieuwe Messi's van ajax, een wedstrijd zegt nog niks :D

Voor de liefhebbers van de jeugd: PSV O17 speelt op dit moment een internationaal toernooi. Gister werd de eerste wedstrijd gespeeld en de hele wedstrijd staat op YouTube:

Voor de liefhebbers van satire raad ik het bekijken van de tweede helft vanaf minuut 49 (op de YT video, niet in de wedstrijd) te bekijken, je kunt je kostelijk vermaken :D Ik spoiler niets ;)
Het grootste talent van misschien wel de hele opleiding, Sekou Sidibe, is degene die een hattrick scoort.

Laatst bewerkt:
Hahaha spectaculair. Zeker een aanrader!

Overigens net alsof het om CL finale ging, was de eerste wedstrijd van een vriendschappelijk toernooi.