Wedstrijdchat overige clubs seizoen 2018/2019

Status
Je kunt niet meer reageren.
Denk dat Ajax makkelijk gaat winnen; want ADO gaf zichzelf vantevoren een goede kans. Meestal gebeurt er dan het tegenovergestelde.

Dan hebben we niks te klagen, kunnen we alleen maar balen. Schakel net in. Is de tussenstand een afspiegeling van het wedstrijdbeeld?

ADO doet niks anders dan verdedigen. Komen nauwelijks aan aanvallen toe. Wel een mooie goal van El Khayati, maar helaas gaven ze de voorsprong ook heel snel weg. Steekballetje door het centrum, en dat penalty geval die ze weer eens krijgen via de VAR. Ben benieuwd of Luuk de Jong hem op deze manier ook had gehad, denk het niet.

Dat laatste kan je al simpel vaststellen, die krijgt nog geen pingel als hij een elleboog op zijn slaap krijgt. Wordt dus tegen beter weten in duimen voor de 2-2.

Niet verrassend weer dat de volgende team zich laat slachten in de laatste kwartiertje. Daarom ga je op doelsaldo ook niet kampioen worden. Die hongerigheid naar doelpunten, zie je niet meer bij PSV. Die De Ligt pakt snel de bal op bij de 1-5, zegt genoeg.

Jammer. Het begon nog goed voor ADO met die 1-0, maar die penaltymoment vlak voor rust. Kantelde de hele wedstrijd.

Ajax speelde eindelijk (voor het eerst?) met de 11 logische namen zie ik? En dat kostte Ten Hag een half jaar... Ziyech op 10 neem ik aan?

Ajax heeft het weer in de vingers hoor. Twee duels 10 goals voor en maar 1 tegen.

Het was helaas wel een penalty. Groots was het alles behalve wat Ajax liet zien. Maar ADO is gewoon zo zwak dat ze zelfs van een slap ajax met grote cijfers verliezen.

En die ovetreding in de 16 van Mazrao...wie? ,werd natuurlijk niet bestraft met een penalty.