Jerommeke

Routinier
Ik kan me van een aantal jaren geleden nog goed herinneren dat we een aangepast Europees thuisshirt hadden met een wit vlak voor het rugnummer. Dit was omdat in het UEFA reglement zou staan dat het rugnummer op een vlak moet staan met een uniforme achtergrondkleur.

48204[1].jpg
Dat zag er zo uit, volgens mij vonden veel mensen dit vrij lelijk, want de laatste jaren hadden we shirts met een volledig rode of witte rug.

Nu viel me eergisteren bij de EL-finale op dat Inter helemaal geen vlak heeft achter het rugnummer en de strepen gewoon doorlopen.
STH-750x410[1].jpg

Daarom ben ik even op onderzoek uitgegaan; in het UEFA reglement staat alleen dat het contrast groter moet zijn dan Delta L 30 (wat dat ook mag betekenen), echter hebben alle gegeven voorbeelden wel een uniforme achtergrond. Ik lees ook dat Willem 2 volgend seizoen hun shirt gaat aanpassen.

Beetje vaag dus allemaal, maar omdat Inter het niet heeft en het niet expliciet in het reglement vermeld staat denk ik dat het voor PSV en Puma toch eindelijk mogelijk moet zijn om een shirt met doorlopende strepen en zonder vlak of gekleurde rug. Ik denk dat menig supporter daar erg blij mee zou zijn.
 

Der Jaufe

Internationale Legende

Penalty

Internationale Legende

Phillip Cocu

Assistent Coach
Hallo allemaal, kan ik deze set vanuit het buitenland bestellen of moet ik specifiek hier bestellen?
Ik las op de site van PSV dat je de tenues alleen via hen kunt kopen. Ze staan online in hun fanshop en als ik Nederland selecteer nadat het PSV shirt in mijn winkelwagentje zit, dan zijn de verzendkosten 5 euro. Als ik bijv. het Verenigd Koninkrijk selecteer dan zijn de verzendkosten 10 euro. Ik weet niet waar je het naar toe wil sturen maar er is ook nog een mogelijkheid om andere landen te selecteren.
 

Vedette

Arthur Shelby Jr.
5 euro verzendkosten is niks. Ik wilde vandaag iets gewoon uit Nederland bestellen, kostte me bijna 15 euro alleen voor bezorgkosten, belachelijk. Mijn zoon heeft toevallig deze week het PSV thuisshirt besteld, de JR 20/21, veel tenues zijn nu in de aanbieding overigens! Mijn zoon en ik betten tegenwoordig wel eens online, voor kleine bedragen en we gebruiken een geen account casino zodat er geen identificatie nodig is. Hij vind het erg leuk om samen te doen en van wat hij verdient heeft, had hij nu die tenue kunnen bestellen.

:unsure::ROFL:
 
Bovenaan Onderaan