Middenvelders

IPF

Forummer van het jaar 2015
Goeie, solide speler die wekelijks bij de besten hoort in Groningen. Geen idee of hij de stap naar PSV kan maken, het lijkt me eerder iemand voor de breedte dan iemand die ons direct sterker maakt. Maar het zou kunnen als vervanging voor een Rosario/Hendrix/Sadilek.

Staat ook wel op lijstjes van buitenlandse clubs. Kan ook zomaar zijn dat hij een Hateboer / De Roon / Gosens gevalletje is.
Ik zou die andere twee jonge jongens (Posthuma en Kaam) van Groningen halen en niet deze speler. Die vind ik meer potentie hebben maar idd wat jij zegt, je weet het maar nooit. Maher kon destijds kiezen tussen Arsenal of PSV. Nu denkt ie misschien, had ik maar voor Arsenal gekozen. Had ie iig een betere bankrekening want sportief is het hier ook niets geworden.
 

IPF

Forummer van het jaar 2015
Dat soort spelers lijken dan ook alleen in het buitenland te floreren en niet in Nederland bij een "topclub".
Klopt. Ze gaan vaak naar clubs waar niet al te hoge verwachtingen zijn tov kampioenschappen behalen of presteren in de CL enz. Atlanta bijv is nog altijd geen topclub, in niets niet. Ze zijn wel gegroeid maar van hen worden nooit kampioenschappen verwacht. Bij Ajax of PSV kom je om meteen te presteren en terecht. Want die clubs moeten kampioen worden. En dan moet je erg snel zijn met aanhaken. Hateboer is “ al” 26 en de Roon al 28. Zij hebben zich in de luwte kunnen ontwikkelen. Bij Ajax en PSV kan dat niet.
 

psver alltime

Terreinknecht
Blijkbaar zou PSV interesse hebben in Azor Matusiwa van Groningen, verdedigende middenvelder/controleur. Moet zeggen dat ik nooit zo op hem heb gelet dus niet echt kan zeggen of ik dit toejuich of niet. Zou wel een duidelijk signaal naar Rosario en/of Hendrix zijn. Een vriend van mij die Groningen fan is, is wel enthousiast over hem.
Ik heb de beelden van hem terug gekeken bij Fc Groningen en daarvoor bij de jeugd elftallen bij Ajakkes en ik zeg halen die jongen vind Hendrix al de laatste jaren geen topper meer en zeg verkoop die.
Met dat geld kunnen we verder investeren in een nieuw te bouwen elftal.
En haal deze jongen binnen voor de basis wat een onderscheppingen heb die gast zeg pakt bijna alle ballen af van de tegenstander is ook nog is heel snel en geeft goede voorzetten.
Die zou je maar voor je verdediging hebben staan op het middenveld past precies in het spelletje wat Schmidt wil.
van mij mag die komen eindelijk weer is goed gescout van PSV ga voor die dubbeldeal met fc Groningen Zeefuik & Azor Matusiwa .
 
Bovenaan Onderaan