Maximiliano Romero (A) | Verhuurd aan Racing Club

Hoezo speelde PSV hiet met het B-elftal? Ik dacht juist dat het de bedoeling was om het elftal ritme te laten behouden? En speelde Vitesse ook met de B-keus?

Gezien onze jonge backs een beetje uitgeblust raakten (prima om rust voor hun belangrijker te vinden dan ritme), onze Duitse Opoe in enkele maanden uit contract loopt, Lozano geblesseerd is en Rosario op de nominatie staat om ook in de competitie een wedstrijdje te banken vind ik de opstelling eigenlijk niet zo raar? Alleen bergwijn ontbreekt dan eigenlijk en er waren meer wissel(s/mogelijkheden) dan normaal.

Overigens, Vitesse speelde met Pasveer, Matavz, Odegard, Buitink, Foor, Eduardo, Clark, Buttner, Dauda, van der Werff, Thelander.. kortom, wel gewoon eredivisiespelers. Vitesse had overigens wel een paar goede kansen (waaronder een bal onderkant lat) en blijkbaar maakt Behich bijna de openingsgoal (bal van de lijn gehaald)(En ja, in de juiste goal zelfs ;)). T kan verkeren.

verslag vitesse site

Laatst bewerkt:
Dat ik ooit nog eens teleurgesteld kon zijn over een 5-0 overwinning, had dit dan lekker in de competitie gedaan. En dan nota bene met Romero in de spits en Behich achterin...

Maar even terug naar Romero, is er iemand, die ondanks besloten wedstrijd, toch wat meer kan vertellen over de manier van spelen van Romero vandaag tegen Vitesse..?

Als je dat wedstrijdverslag leest dan had het ook 5-0 voor Vitesse kunnen worden. Beide veel kansen gehad, maar Vitesse scoorde niks en PSV ineens alles.

Haha....nu even serieus....er lekt toch altijd wel wat nieuws uit, zelfs bij besloten wedstrijden...dus, als iemand iets meer weet, deel dat dan met ons op dit Forum...!

Verder dan n Vitesse wedstrijdverslag kwam ik niet (zien link hierboven) online. Maar wieweet komt er meer binnen of hebben anderen meet geluk.

Leuk voor Romero maar het gelijkspel tegen Vitesse liet zien dat je geen waarde moet hechten aan de oefenwedstrijden.

Als ik de beelden zo zie lijkt het meer een ernstig geflatteerde uitslag eigenlijk. De eerste minuten van de samenvatting is het voornamelijk Vitesse dat als een mes door de boter door de verdediging van PSV heen gaat maar faalt in de afronding. Zoet met een knappe redding, en ook nog een keer een schot op de lat voor Vitesse. De bal wel lekker tegen de touwen gerost, die goal van Romero. Daar leek een hoop frustratie in te zitten, wat een goed teken is.