Jong Oranje + Overige Jeugdteams

Het is rust Frankrijk staat 0-1 voor na een fout van Henry en Boerhout, verder vrij gelijk opgaande wedstrijd waarin weinig gecreëerd wordt. Frankrijk had nog 1 bal op de lat, enige kan voor Oranje was voor Babadi maar een knappe redding van de France keeper voorkwam een gelijkmaker. Bij deze stand wordt Nederland 2e in de groep.

Door geweldige invalbeurten van Misehouy (Ajax) en Slory (Feyenoord) heeft Oranje een 1-0 achterstand omgebogen tot een 1-3 overwinning. Doelpunten uit een strafschop van Huijsen (Juventus), Milambo (Feyenoord) en Boerhoet (Ajax). Woensdag speelt Oranje in de kwartfinale, waarschijnlijk tegen Italië of Israel (beide lande spelen nu hun laatste wedstrijd), volgens mij is de wedstrijd om 19:00.

Portugal x Spain today. Our kids could have easily avoided Spain, they only had to not lose by 2 or more against Denmark, and surely enough they lost 1-3 and here we are.

It will be very difficult to go through, but let's see.

Halve finale EK -17 Oranje tegen Servië begonnen zonder Tim van den Heuvel.

Kuijsten
Rovers-Blokzijl-Huijsen-Breinburg
Vos-Misehouy-Milambo
Slory-Van Duiven-Babadi

1-0 begin tweede helft, prachtige passeeractie van Slory die een voorzet geeft, Van Duiven raakt de bal helemaal verkeerd maar toch rolt de bal het doel in.